Το κοντάρι γλίστρησε στη βαλβίδα και ο Μανόλο έκανε μια εναέρια κωλοτούμπα αλλά ευτυχώς προσγειώθηκε στο στρώμα
Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Diamond League της Ζυρίχης, στο οποίο ο Μίλτος Τεντόγλου γνώρισε την ήττα στο άλμα εις μήκος, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανήρτησε ο Εμμανουήλ Καραλής με ατύχημα που είχε και το οποίο ευτυχώς δεν του προκάλεσε μεγαλύτερα προβλήματα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στο Παρίσι έβαλε το κοντάρι στη βαλβίδα, αυτό γλίστρησε με αποτέλεσμα ο Μανόλο να κάνει μια εναέρια κωλοτούμπα και να προσγειωθεί, ευτυχώς, στο στρώμα.
Δείτε το βίντεο:
Λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες, ο Καραλής δεν κατέγραψε επίδοση στον αγώνα του επί κοντώ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.
Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από το 5.42μ. όμως δεν κατάφερε να το περάσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του.
Το αγώνισμα έμεινε συνολικά χαμηλά στον αγώνα της Πέμπτης αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) κέρδισε με 5.82μ μόλις, κάνοντας και δύο άλματα στο 6.02μ για να μη χάσει το σερί, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες από τη στιγμή που ο Σαμ Κέντριξ (ΗΠΑ) δεν κατάφερε να περάσει το 6.02μ αυτός για να κλέψει τη νίκη.
Τρίτος αναδείχθηκε ο Κέρτις Μάρσαλ με 5.72μ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
- Την Παρασκευή 2/5 η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία
- Υπέγραψαν ΗΠΑ και Ουκρανία για τα ορυκτά
- Πρωτομαγιά: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα, πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν την Πρωτομαγιά
- Ειρωνεία Τραμπ για Πάουελ (FED): «Εγώ καταλαβαίνω πολύ καλύτερα τα επιτόκια»
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις