Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 7η θέση του Β’ Ημιτελικού, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαΐου
Με την πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 5 Μαΐου, ξεκινούν επίσημα οι προετοιμασίες της Ελλάδας για τη φετινή Eurovision, που διεξάγεται στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Η Κλαυδία, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας με το τραγούδι «Αστερομάτα», θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του St. Jakobshalle, δίνοντας το έναυσμα για τις τελευταίες δοκιμές πριν από τη μεγάλη βραδιά του Β’ Ημιτελικού, στις 15 Μαΐου. Η δεύτερη πρόβα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 8 Μαΐου.
Το μεσημέρι της Κυριακής 4 Μαΐου, η ελληνική αποστολή αναχώρησε για τη Βασιλεία, με την Κλαυδία να φτάνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χαμογελαστή και κρατώντας την ελληνική σημαία. Μαζί της, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος επιμελείται τη σκηνοθεσία της εμφάνισης, καθώς και οι Arcade που έχουν αναλάβει τους στίχους και τη μουσική του κομματιού.
Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, η Κλαυδία ανέφερε: «Ανυπομονούσα να φύγουμε και χθες το βράδυ είχα αυτό το ωραίο γαργαλητό που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς, γιατί ανυπομονείς. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι έτοιμη, έχουμε κάνει πάρα πολύ μεγάλη προετοιμασία, πολύ καλή προετοιμασία με την ομάδα εδώ. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 7η θέση του Β’ Ημιτελικού, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2025, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαΐου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γιάννης Σαρακάκης ο νέος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανού Επιμελητηρίου
- Μεγάλο deal Intralot με Bally’s αξίας 2,66 δισ. δολ. σε μετρητά και μετοχές
- ΕΧΑΕ: Θα αξιολογήσουμε την πρόταση του Euronext με τους συμβούλους
- Ο Νίκος Φλίγκος, νέος διευθύνων σύμβουλος στη Stoiximan
- Υπουργείο Οικονομικών: Δηλώνει «ναι» στην πώληση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά θεωρεί πρώιμες τις διαπραγματεύσεις με το Euronext
- Σπύρος Σαπουνάς ο νέος πρόεδρος του ΕΟΦ μετά την παραίτηση Μανωλόπουλου
- Στα 6,90 ευρώ ανά μετοχή το τίμημα σε μετοχές Euronext για την εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών
- ΟΤΕ: Χωρίς το μέρισμα οι μετοχές από την Πέμπτη 3 Ιουλίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις