Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, προχώρησε στη δημοσίευση της 2ης Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2021. Η νέα Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου Ευρωκλινικής περιλαμβάνει όλες τις δράσεις και τα προγράμματα που πραγματοποίησε ο Όμιλος την προηγούμενη χρονιά, ανταποκρινόμενος με επιτυχία στις σύγχρονες οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις.
_x000D_
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την κλιματική αλλαγή να αποτελεί το σημαντικότερο περιβαλλοντικό ζήτημα στον πλανήτη, βασικός τομέας της επιχειρηματικής στρατηγικής του ομίλου είναι η διατήρηση και η προστασία των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος μέσα από την ανάπτυξη ενός πλαισίου δράσεων περιβαλλοντικής υπευθυνότητας. Χαρακτηριστική απόδειξη της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας που επέδειξε ο Όμιλος για τη χρονιά 2021, αποτελούν η μείωση κατανάλωσης νερού κατά 37% ανά ασθενοημέρα και η μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά 26% ανά ασθενοημέρα.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Η δημιουργία της παρούσας Έκθεσης πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και την επιστημονική καθοδήγηση της εταιρίας Grant Thornton, ενώ τα στοιχεία της έκθεσης πιστοποιήθηκαν από ανεξάρτητο εξωτερικό φορέα, την TüV Austria Hellas.
_x000D_
Διαβάστε αναλυτικά την Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η «κλινική» διαφήμιζε θεραπείες στο διαδίκτυο, αλλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν τις έβλεπαν
- Η πορτογαλική D3 μηνύει Meta, TikTok και YouTube για «εθιστικό σχεδιασμό»
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Η ΕΚΤ και το πετρέλαιο κράτησαν χαμηλά το ρίσκο
- ΔΝΤ: Στο 3% η παγκόσμια ανάπτυξη το 2026 – Παραμένουν υψηλοί οι κίνδυνοι από ενέργεια και χρέος
- Θάνατος Μαζωνάκη: Σύλληψη των δύο γιατρών για θανατηφόρα έκθεση
- Ιρανική επίθεση προκάλεσε ζημιές σε αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη στην Ιορδανία
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








