«Προτρέπω όλα τα μέρη να προστατεύσουν τη ζωή αθώων πολιτών», αναφέρει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Τον αποτροπιασμό της για τη χθεσινή επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες απειλούν την περιφερειακή σταθερότητα και κλιμακώνουν τις εντάσεις σε μια ήδη εξαιρετικά ασταθή κατάσταση.
«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τη χθεσινή επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ» δήλωσε σήμερα, αναφέροντας παράλληλα ότι τέτοιες ενέργειες απειλούν την περιφερειακή σταθερότητα και κλιμακώνουν τις εντάσεις σε μια ήδη εξαιρετικά ασταθή κατάσταση.
«Προτρέπω όλα τα μέρη να προστατεύσουν τη ζωή αθώων πολιτών», αναφέρει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει να ζητά κατάπαυση του πυρός πέρα από τα σύνορα με τον Λίβανο και στη Γάζα και για την απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατούνται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο», καταλήγει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τι σηματοδοτεί για τη βρετανική ασφάλεια ο νέος συναγερμός των αρχών
- Ανάκαμψη για τη ΝΔ στο 32,2% σε νέα δημοσκόπηση της Marc – Παραμένει αγκάθι η ακρίβεια
- ΠΟΜΙΔΑ: Τα 10 βήματα της νέας διαδικασίας διαταγής απόδοσης μισθίου
- Νέα αύξηση στην παραγωγή πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ+ λόγω της κρίσης στα Στενά του Ορμούζ
- Προθεσμία 30 ημερών ζητά το Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το Axios
- Ο ισραηλινός στρατός ζητά την εκκένωση και νέων περιοχών στον Λίβανο
- Ο Αμπελ της Berkshire Hathaway προειδοποιεί για αυξημένο ανταγωνισμό στις ασφάλειες
- Το Harvard αναδεικνύει την υπεροχή της AI έναντι των γιατρών στα επείγοντα περιστατικά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








