Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία η οποία διεξήχθη στην Ρωσία με στόχο την ανανέωση της εξαετούς προεδρικής του θητείας, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.
Το διακύβευμα των εκλογών για τον ίδιο είναι σε αυτή την εκλογική διαδικασία να ξεπεράσει το 77,53% των εκλογών του 2018 για να δείξει ότι ο λαός στη Ρωσία είναι συσπειρωμένος, κάτι που αμφισβητείται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία αλλά και της δολοφονίας του Ναβάλτνι.
Ο Πούτιν έχει κερδίσει πέντε προεδρικές θητείες από το 2000 και το ποσοστό 88% είναι το υψηλότερο από τότε.
Οπως ήταν φυσικό συγχαρητήρια του έδωσε ο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας.
Congratulstions to all Russia’s enemies on Vladimir Putin’s brilliant victory in the election of the President of the Russian Federation! And a thank you to friends for the support
— Dmitry Medvedev (@MedvedevRussiaE) March 17, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Όμιλος Aktor: Αυξημένα κατά 137% τα προσαρμοσμένα pro forma EBITDA το 2025
- ΔΕΗ: Κρατάει σταθερές τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα για τον Μάιο, παρά συνεχιζόμενη κρίση στη Μ. Ανατολή
- Συμφωνία ΕΛΒΟ – Rheinmetall για παραγωγή στρατιωτικών οχημάτων στην Ελλάδα
- Προφυλακίζεται ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε Εφετείο και ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό
- Επεκτάθηκε σε διαμερίσματα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα με ανταλλακτικά στο Ίλιον (video)
- ΦΑΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση FAIS HOLDING S.A. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- Unibios: Αύξηση 45% στα 1,49 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








