Το νέο μέλος είναι η κυρία Χαρά Ζέρβα, της δικηγορικής εταιρείας Νικόλας Κανελλόπουλος Χαρά Ζέρβα και Συνεργάτες
Στην συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων, θυγατρική της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας μετά την αποχώρηση του πολυάσχολου καθηγητή Γιώργου Δουκίδη.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο όρισε στη θέση του Γ. Δουκίδη την κυρία Χαρά Ζέρβα, δικηγόρο από τη δικηγορική εταιρεία Νικόλας Κανελλόπουλος Χαρά Ζέρβα και Συνεργάτες.
Το προαναφερόμενο δικηγορικό γραφείο βρίσκεται πολύ κοντά στην τρέχουσα πολιτική και οικονομική εξουσία με συμμετοχές των μελών του σε διάφορες εκδηλώσεις οικονομικού και επιχειρηματικού περιεχομένου.
Η κυρία Χαρά Ζέρβα είναι διαχειρίστρια και εταίρος της δικηγορικής εταιρείας και έχει αρθρογραφήσει εσχάτως για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και δράσεις της κυβέρνησης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη στο ετήσιο φόρουμ της Capital Link, εκπροσωπώντας την υπό κρατικό έλεγχο εταιρεία Enterprise Greece SA ως επικεφαλής νομικός σύμβουλος. Παρόντες ήταν τότε, ο Γιώργος Ζαββός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, ο Γιάννης Πολλάλης, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας καθώς και η κα Θεώνη Αλάμπαση, γενική γραμματέας οικονομικού ομέα και διαχείρισης ιδιωτικού χρέους του υπουργείου Οικονομικών.
Πλέον το νέο Δ.Σ. της Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων αποτελείται από τα εξής μέλη:
- Χαρίλαος Λαμπρόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ.
- Αντιγόνη Λυμπεροπούλου διευθύνουσα σύμβουλος
- Isabelle Marie Claude Bébéar μη εκτελεστικό μέλος
- Γεώργιος Παναγιώτου, μέλος
- Χαρά Ζέρβα, μέλος

Φωτογραφία από ταξίδι στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Δεκέμβριο: Δεξιά ο πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Γιώργος Ζαββός, αριστερά ο Γιάννης Πολάλης μέλος της Αναπτυξιακής Τραπεζας και στη μέση η κυρία Χαρά Ζέρβα.

Η κυρία Χαρά Ζέρβα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, δίπλα στον Χρήστο Ταραντίλη, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και άλλα εκλεκτά στελέχη επιχειρήσεων (διακρίνεται μεταξύ άλλων αριστερά ο Γιώργος Τσαπρούνης της Intrakat.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
- Την Παρασκευή 2/5 η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία
- Υπέγραψαν ΗΠΑ και Ουκρανία για τα ορυκτά
- Πρωτομαγιά: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα, πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν την Πρωτομαγιά
- Ειρωνεία Τραμπ για Πάουελ (FED): «Εγώ καταλαβαίνω πολύ καλύτερα τα επιτόκια»
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις