Ο πυρήνας του συστήματος βασίζεται στην τεχνολογία SISC2
Η Intracom Telecom ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει το έργο για τη φυσική ασφάλεια του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΔΑ). Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Ελέγχου Διοίκησης και Συντονισμού Επιχειρήσεων SISC2 για να δημιουργήσει μια ενοποιημένη επιχειρησιακή εικόνα και να ενισχύσει την επίγνωση της κατάστασης σε όλη την εσωτερική και εξωτερική υποδομή του ΔΑΑ.
Ο πυρήνας του συστήματος βασίζεται στην τεχνολογία SISC2 της Intracom Telecom. Αξιοποιώντας προηγμένες δυνατότητες ενοποίησης πληροφοριών, επεξεργασίας και ανάλυσης κινηματικών δεδομένων αλλά και δεδομένων από επιφάνειες εδάφους, το σύστημα βελτιώνει την ανίχνευση εισβολής και αυτοματοποιεί την ενεργοποίηση συναγερμών και ειδοποιήσεων στα κέντρα επιχειρήσεων του ΔΑΑ. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η ετοιμότητα του ΔΑΑ έναντι ανθρωπογενών απειλών και φυσικών καταστροφών.
Ο Κώστας Καρδαράς, Διευθυντής της Διεύθυνσης Security & Integrated Systems της Intracom Telecom, δήλωσε: «Ο ΔΑΑ υιοθέτησε την υπερσύγχρονη τεχνολογία Command and Control του συστήματος SISC2 το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιφάνειας του εδάφους του ΔΑΑ. Το σύστημα ενδυναμώνει την ασφάλεια στα κέντρα επιχειρήσεων αυξάνοντας το επίπεδο επίγνωσης της κατάστασης, την ανίχνευση και ταξινόμηση των απειλών και αυτοματοποιώντας την αντιμετώπιση των απειλών με εργαλεία διαχείρισης συμβάντων τα οποία υποστηρίζουν τεχνητή νοημοσύνη. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς που ο ΔΑΑ μας εμπιστεύεται σε ένα τόσο κρίσιμο έργο.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








