Στόχος του κεντρικού συστήματος PSIM που υλοποίησε η εταιρία είναι η έγκαιρη ανίχνευση εισβολής και η αυτοματοποιημένη ενεργοποίηση συναγερμών και ειδοποιήσεων στα κέντρα παρακολούθησης
Η Intracom Telecom, διεθνής κατασκευαστής τεχνολογικών συστημάτων και λύσεων, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του κεντρικού συστήματος PSIM του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΔΑ), επιτυγχάνοντας τη σύνθεση της κοινής επιχειρησιακής εικόνας και την επίγνωση της κατάστασης για το σύνολο της κρίσιμης υποδομής του ΔΑΑ.
Ο πυρήνας του συστήματος βασίζεται στο λογισμικό ελέγχου, διοίκησης και συντονισμού επιχειρήσεων με την κωδική ονομασία SISC2, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Intracom Telecom, μέσω του οποίου ολοκληρώνονται, επεξεργάζονται και αναλύονται τα δεδομένα κινηματικής και οι στόχοι οι οποίοι εντοπίζονται στην επιφάνεια του εδάφους. Στόχος της λύσης είναι η έγκαιρη ανίχνευση εισβολής και η αυτοματοποιημένη ενεργοποίηση συναγερμών και ειδοποιήσεων στα κέντρα παρακολούθησης, ενισχύοντας τις δυνατότητες αποτροπής για την προστασία κρίσιμων υποδομών του ΔΑΑ από ανθρωπογενείς απειλές και φυσικές καταστροφές.
Ο Κώστας Καρδαράς, Διευθυντής της Διεύθυνσης Security & Integrated Systems της Intracom Telecom, δήλωσε: «Το σύστημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τέθηκε σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία μετά από εντατικές εργασίες παραμετροποίησης, βελτιστοποίησης και δοκιμές τόσο στο πεδίο όσο και στα κέντρα ελέγχου και διοίκησης του ΔΑΑ, χάρη στα έμπειρα στελέχη του αερολιμένα αλλά και τους μηχανικούς υψηλής εξειδίκευσης της διεύθυνσης SIS της Intracom Telecom. Αποτελεί τιμή μας που ο ΔΑΑ εμπιστεύτηκε την προηγμένη τεχνολογία του συστήματός μας για ένα τόσο κρίσιμο έργο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας η Αστυπάλαια – Παράταση για Πάτμο
- Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός των εκτροπών
- Έκρηξη σε νοτιοκορεατικό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ εντείνει την κρίση στον Περσικό Κόλπο
- Γαλλία: Πρόστιμα σε Novo Nordisk και Eli Lilly για τις διαφημίσεις των φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθήνα – Θεσσαλονίνη – Εύζωνοι 5 Μαΐου έως και 27 Ιουνίου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες καθώς ο Τραμπ απειλεί με νέους δασμούς στα αυτοκίνητα
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Λειψία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος – Νεκροί και τραυματίες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








