Με έναρξη λειτουργίας τον Ιανουάριο του 2025
Στην ίδρυση μιας ανεξάρτητης από τη μόδα εταιρεία προχωρά ο γερμανικός όμιλος Hugo Boss, με έναρξη λειτουργίας την ερχόμενη χρονιά.
Πρόκειται για μια εταιρεία που ονομάζεται Eightyards, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των πλεοναζόντων υλικών του ομίλου.
Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η ιδέα πίσω από το Eightyards είναι στρατηγικά ευθυγραμμισμένη με τη συνολική δέσμευση της HUGO BOSS για διαδικασίες παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον και τους πόρους.
Υπό την ηγεσία της Marketa Miltenberger, Διευθύντριας, και του Placido Klitzke, Συνδιευθυντή του ομίλου, η Eightyards θα ξεκινήσει επίσημα τις δραστηριότητές της τον Ιανουάριο του 2025. Κατά τα δύο στελέχη, η αποστολή της εταιρείας τα επόμενα χρόνια είναι να δράσει η ίδια ως ένας από τους βασικούς πύλωνες για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των πλεοναζόντων υλικών (π.χ. υφασμάτων) σε διάφορες βιομηχανίες πέρα από τη μόδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Hugo Boss, ιδιοκτήτης των σημάτων Boss και Hugo, εμπορεύεται τις συλλογές των σημάτων του σε 131 χώρες μέσω περίπου 7.800 πολυκαταστημάτων λιανικής πώλησης και λειτουργεί ηλεκτρονικά καταστήματα σε 73 χώρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέες ισραηλινές επιδρομές στον Λίβανο – Τραμπ: «Μικροενόχληση η Χεζμπολάχ»
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: «Πράσινο φως» για το ενημερωτικό δελτίο της Attica Πολυκαταστήματα
- Χρηματιστήριο: Πέμπτο ανοδικό σερί (+0,38%) με οδηγούς HELLENiQ ENERGY, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΔΕΗ
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. (17-Ιουν-2026)
- ΙΛΥΔΑ ΑΕ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ
- Allwyn AG - EΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΥΨΟΥΣ €150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
- JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ 19/06/2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








