Διεθνή

Αμφιλεγόμενο δημοσίευμα κάνει τον Μασκ να ανησυχεί: «Η Ελλάδα βιώνει κατάρρευση του πληθυσμού της»

Και μπορεί το ζήτημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα να είναι υπαρκτό, το σχόλιο του Μασκ βασίζεται σε ένα αμφιλεγόμενο δημοσίευμα

SOS για το πρόβλημα υπογεννητικότητας της Ελλάδας από τον Ιλον Μασκ. Με ανάρτησή του στο X, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, κάνει λόγο για «πληθυσμιακή κατάρρευση» της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Μασκ αναδημοσίευσε την ανάρτηση χρήστη, στην οποία αναφέρεται ότι η Ελλάδα απειλείται με «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς «οι ξαφνικοί θάνατοι αυξάνονται και η γονιμότητα πέφτει».

Και μπορεί το ζήτημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα να είναι υπαρκτό, το σχόλιο του Μασκ βασίζεται σε ένα δημοσίευμα, το οποίο συνδέει ευθέως το ελληνικό πρόβλημα με τα εμβόλια κατά της Covid και την… ατζέντα πληθυσμιακής μείωσης από την παγκόσμια ελίτ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, «η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι θρομβώσεις και η εμφάνιση καρκίνου σε υγιείς νέους ανθρώπους έχουν προκαλέσει την εκτόξευση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νέους άνδρες και γυναίκες έχουν προκαλέσει την κατακρήμνιση του δείκτη γεννήσεων, καθώς καταγράφεται ο χαμηλότερος αριθμός γεννήσεων εδώ και σχεδόν έναν αιώνα».

Μάλιστα, το άρθρο χρησιμοποιεί κάποιες εκφράσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα, αλλά και δηλώσεις του υπ. Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, στο Reuters.

Αναφέρεται στην «πληθυσμιακή κατάρρευση» της χώρας κάνοντας λόγο για «ξαφνική και μη αναστρέψιμη μείωση του πληθυσμού».

Από το άρθρο δεν παραλείπονται οι θεωρίες συνωμοσίας, καθώς σημειώνεται πως «η Ελλάδα, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, βρίσκεται σε πορεία ώστε να γίνει το πρώτο έθνος που θα πέσει θύμα της πολυδιάστατης ατζέντας πληθυσμιακής μείωσης από την παγκόσμια ελίτ».

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu