Η συνάντηση θα διεξαχθεί σε τρίτη χώρα, διευκρίνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ
Και δεύτερη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί κατά τις δύο επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο RIA.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί σε τρίτη χώρα, διευκρίνισε ο Ριαμπκόφ προσθέτοντας ότι υπάρχει «επί της αρχής συμφωνία» για διαβουλεύσεις για την επεξεργασία «ολόκληρου του πακέτου των προβλημάτων».
«Σήμερα είμαστε αντιμέτωπο με δύο παράλληλες, αλλά, φυσικά, πολιτικά συνδεόμενες διαδρομές: η μία είναι οι υποθέσεις της Ουκρανίας, η άλλη είναι διμερής», είπε.
«Ένας διάλογος για την στρατηγική σταθερότητα και τον έλεγχο των εξοπλισμών είναι δυνατός όταν θα διαπιστώσουμε ορατή στροφή της αμερικανικής πολιτικής προς το καλύτερο», δήλωσε προσθέτοντας ότι οι δύο πλευρές θα συζητήσουν και την Μέση Ανατολή.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι η πρώτη συνάντηση επικεντρώθηκε κυρίως σε διμερή θέματα, χαρακτηρίζοντάς την «πολύ, πολύ σημαντικό βήμα» για την επίτευξη συμφωνίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε επίσης ότι μία τετ-α-τετ συνάντηση Πούτιν -Τραμπ είναι πιθανή εντός του μήνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάρος: Προσφυγή στα δικαστήρια για ανέγερση ξενοδοχείου στο «Πίσω Λιβάδι»
- Vitex (Αφοί Γιαννίδη): Ρεκόρ πωλήσεων αλλά οι επισφάλειες μείωσαν τα κέρδη
- ElvalHalcor: Υπερκάλυψη 2,75 φορές στην αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με το βλέμμα σε σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν και τεχνολογία
- Πράσινο φως από Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το νέο «Καραϊσκάκη» του Μαρινάκη
- Χαβιέ Τέμπας κατά FIFA: «Καταστρέφει την ποδοσφαιρική βιομηχανία, να παραιτηθεί ο Ινφαντίνο»
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. 22 – 07 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 22 – 07 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








