Η συνάντηση θα διεξαχθεί σε τρίτη χώρα, διευκρίνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ
Και δεύτερη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί κατά τις δύο επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο RIA.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί σε τρίτη χώρα, διευκρίνισε ο Ριαμπκόφ προσθέτοντας ότι υπάρχει «επί της αρχής συμφωνία» για διαβουλεύσεις για την επεξεργασία «ολόκληρου του πακέτου των προβλημάτων».
«Σήμερα είμαστε αντιμέτωπο με δύο παράλληλες, αλλά, φυσικά, πολιτικά συνδεόμενες διαδρομές: η μία είναι οι υποθέσεις της Ουκρανίας, η άλλη είναι διμερής», είπε.
«Ένας διάλογος για την στρατηγική σταθερότητα και τον έλεγχο των εξοπλισμών είναι δυνατός όταν θα διαπιστώσουμε ορατή στροφή της αμερικανικής πολιτικής προς το καλύτερο», δήλωσε προσθέτοντας ότι οι δύο πλευρές θα συζητήσουν και την Μέση Ανατολή.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι η πρώτη συνάντηση επικεντρώθηκε κυρίως σε διμερή θέματα, χαρακτηρίζοντάς την «πολύ, πολύ σημαντικό βήμα» για την επίτευξη συμφωνίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε επίσης ότι μία τετ-α-τετ συνάντηση Πούτιν -Τραμπ είναι πιθανή εντός του μήνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Ματίνα Νούλα πρώτη στον Μαραθώνιο στις γυναίκες
- Πρώτος ο Παναγιώτης Καραΐσκος στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο
- Στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και πιθανές ανατροπές στη βαθμολογία
- Black Friday 2025: Το μοντέλο «early Black Friday» κερδίζει έδαφος
- Λαβρόφ δηλώνει έτοιμος για συνάντηση με Ρούμπιο
- Ανοίγουν της Δευτέρα τα σχολεία στο κρητικό Ελ Πάσο (Βορίζια)
- Bernard Fontana (CEO EDF) στους FT: Επιτάχυνση στους νέους πυρηνικούς αντιδραστήρες με «βιτρίνα» το Sizewell C
- Private equity στο κυνήγι αγοράς περιουσιακών στοιχειών ευρωπαϊκών βιομηχανιών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








