Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το χρονοδιάγραμμα και την διαδικασία εκλογής του αρχηγού.
Με τοποθετήσεις στελεχών συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το χρονοδιάγραμμα και την διαδικασία εκλογής του αρχηγού. Χθες κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους οι Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας.
Η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία για το χρονοδιάγραμμα και την διαδικασία εκλογής αρχηγού καθώς προς το παρόν υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις πέραν την εισήγησης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Yπενθυμίζεται ότι η Πολιτική Γραμματεία έχει προτείνει την διεξαγωγή διαρκούς συνεδρίου στις 26-27 Αυγούστου και εκλογή προέδρου στις 3 Σεπτεμβρίου και επαναληπτική αν υπάρξει δεύτερος γύρος στις 10 Σεπτεμβρίου. Διαφορετικές προτάσεις για μετάθεση της εκλογής αρχηγού μετά τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αφού προηγηθεί εκτεταμένος εσωκομματικός διάλογος έχουν εκφράσει στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής μεταξύ των οποίων ο Παύλος Πολάκης και ο Διονύσης Τεμπονέρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σύρος: Στην ελίτ των ευρωπαϊκών πολιτιστικών προορισμών
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιαπωνία: Η κεντρική τράπεζα διατηρεί τα επιτόκια – Μειώνει σταδιακά τις αγορές ομολόγων
- Θερινή σεζόν 2025: Ποιοι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη
- Στη Μονή Βατοπαιδίου εγκαταστάθηκε έργο αποθήκευσης ενέργειας
- Όλγα Μιχαλοπούλου: Νέα Chief New Commercial Activities Officer στη ΔΕΗ
- Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ προτρέπει τους πολίτες σε εκκένωση της Τεχεράνης
- Ζimmermann: Από την 5η λεωφόρο του Μανχάτταν, ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις