Άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο από την πίσω πλευρά της οικίας και αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή που αγγίζουν σε αξία τα 100.000 ευρώ
Σε εξέλιξηβρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας για περιστατικό διάρρηξης στην οικία που διαμένει ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην Κηφισιά, η οποία σημειώθηκε όπως όλα δείχνουν το περασμένο Σάββατο, κατά την απουσία της οικογένειας από το σπίτι.
Άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο από την πίσω πλευρά της οικίας και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της, αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή που αγγίζουν σε αξία τα 100.000 ευρώ.
Μάλιστα, οι δύο αδελφοί είναι και γείτονες και στην περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού υπάρχει αστυνομική παρουσία.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα και αναζητούνται βιντεοληπτικά υλικά που τυχόν να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Lamda: Ζημιές 60,2 εκατ. ευρώ στο 9μηνο – Βαρίδι το Ελληνικό με απώλειες 138 εκατ. ευρώ
- Jumbo: Άλμα 13% στις πωλήσεις τον Οκτώβριο – Ανάπτυξη 6,7% στο δεκάμηνο του 2026
- Εθνική Τράπεζα: Κέρδη 1 δισ. ευρώ στο 9μηνο – Στα 230 εκατ. ευρώ το ενδιάμεσο μέρισμα
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ράλι 1,77% με εκτίναξη τζίρου μετά τις αμερικανικές εκλογές. Πτώση για Aktor λόγω Γκιλφόιλ
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Οικονομική κατάσταση LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. (2026,Εννιαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - Πρακτικό ΔΣ για ορισμό Διευθύνοντος Συμβούλου, ανασυγκρότηση ΔΣ σε σώμα και εκπροσώπηση της Εταιρείας
- Η Telekom δίνει τον ρυθμό στον 43ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
- DIMAND Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








