Ο πρωθυπουργός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 θα έχει συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, María Angela Holguín Cuéllar, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 20:00, ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τον πρόεδρο του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου Νικόλαο Μπακατσέλο, στο πλαίσιο εκδήλωσης του επιμελητηρίου με τίτλο «Fostering a Sustainable Economic Future Amidst Global Challenges», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Την ίδια ώρα, χθες, ο πρωθυπουργός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης με εκπροσώπους των αγροτών στα μπλόκα, σε συνομιλία με δημοσιογράφους.
Ο πρωθυπουργός, κατά την παρουσία του στην εκδήλωση για το βιβλίο του Δημήτρη Τσιόδρα, ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να συναντηθεί με τους αγρότες από τα μπλόκα, μέσα στις επόμενες ημέρες.
«Καθίστε πρώτα να πάρουν τις αποφάσεις τους…» αποκρίθηκε ο πρωθυπουργός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΤΑΔ: Παραχώρησε στην Περιφέρεια Αττικής με 1 εκατ. ευρώ το χρόνο το γήπεδο Tae Kwon Do
- Γαλλία: Περικοπές 40 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2026 και κατάργηση αργιών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πτώση στον απόηχο δασμών Τραμπ και πληθωρισμού ΗΠΑ
- ΕΕ: Δεν εγκρίθηκε το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Μπλόκο από Σλοβακία
- Ποια είναι τα 4 επενδυτικά σχέδια των 290 εκατ. ευρώ που εγκρίθηκαν σε βιομηχανία και τουρισμό
- Τσάφος: Έρχεται δέσμη μέτρων για ρευματοκλοπές και ληξιπρόθεσμες οφειλές
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΑΘΕ από Τετάρτη 16 Ιουλίου έως και Σάββατο 9 Αυγούστου
- ΣΕΤΠΕ: Νέος πρόεδρος ο Αναστάσιος Μάνος, CEO της Dotsoft
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις