Δίχως τέλος ο εφιάλτης στη Γάζα
Τουλάχιστον 20 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά καθώς περίμεναν τη διανομή βοήθειας στην περιοχή της Ράφα, ανέφεραν σήμερα (3/6) μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στη Χαμάς.
Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς με στόχο σκηνές εκτοπισμένων στην περιοχή Asdaa δυτικά της Άσντα και την περιοχή αλ-Μπαράκα στο Ντέιρ αλ-Μπάλαχ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.
Το Παλαιστινιακό Πρακτορείο Ειδήσεων, WAFA, μετέδωσε ότι πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην πόλη της Γάζας. Ανέφερε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν το σπίτι της οικογένειας αλ-Ναντίμ στη συνοικία Ταλ αλ-Χάουα νότια της πόλης της Γάζας.
Το πυροβολικό του ισραηλινού στρατού βομβάρδισε επίσης το χωριό αλ-Μάσνταρ, νοτιοανατολικά του προσφυγικού καταυλισμού αλ-Μαγκάζι, ενώ οι δυνάμεις κατοχής ανατίναξαν σπίτια στην περιοχή αλ-Καράκα βόρεια της Χαν Γιούνις, νότια της Λωρίδας της Γάζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Εκτίναξη 56,4% στο κόστος καυσίμων για τις αεροπορικές εταιρείες τον Μάρτιο
- Prodea: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας πρότασης για μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Δήμος Θεσσαλονίκης και φορείς καλούν σε διαπραγμάτευση Ryanair και Fraport
- Ευρωπαϊκές αγορές: Άλμα 2,22% και υψηλό σχεδόν 3 εβδομάδων
- Θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Θεόδωρου Μόσχου 49 ετών, CEO του SMERemediumCap
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- BriQ Properties: Δωρεάν διάθεση 38.000 ιδίων μετοχών σε στελέχη
- ΔΑΑ: Στα 9,02 εκατ. οι επιβάτες το α΄τετράμηνο με ετήσια άνοδο 5,9% – Οριακά με +1% ο Απρίλιος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








