Εντολή σε BNP PARIBAS, Citigroup, και HSBC ως Από Κοινού Γενικούς Συντονιστές να διοργανώσουν την έκδοση πράσινων ομολογιών
Ανοιξε το βιβλίο προσφορών για το πράσινο 5ετές ομόλογο της Metlen ονομαστικής αξίας ύψους 500 εκατ. ευρώ, με την απόδοση να διαμορφώνεται πέριξ του 4,5%.
Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι προτίθεται να διαθέσει τα κεφάλαια που θα αντληθούν από τις ομολογίες για την ολοσχερή εξόφληση υφιστάμενων πρώτης τάξεως (senior) ομολογιών, ονομαστικής αξίας 500.000.000 ευρώ, με επιτόκιο 2,5% και λήξη το 2024.
Ποσό αντίστοιχο με τα καθαρά κεφάλαια που θα αντληθούν από τις Ομολογίες θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση ή αναχρηματοδότηση, ολικά ή μερικά, Επιλέξιμων Πράσινων Έργων, όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Πράσινης Χρηματοδότησης(Green Finance Framework) της Εταιρείας.
Η Metlen έχει δώσει εντολή στις BNP PARIBAS, Citigroup, και HSBC ως Από Κοινού Γενικούς Συντονιστές (Joint Global Coordinators) να διοργανώσουν την έκδοση πράσινων ομολογιών, χωρίς εξασφαλίσεις, ονομαστικής αξίας €500 εκατομμυρίων με διάρκεια 5 ετών (NCL/Μη Ανακλητές).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λαγκάρντ: «Υποστηρίζω περισσότερο υπέρ των κινήτρων παρά των φόρων»
- Ναβρότσκι: Η Πολωνία πρέπει να αναπτύξει τη δική της πυρηνική άμυνα
- Γαλλία: Οξύνεται το πολιτικό κλίμα μετά το θάνατο μέλους ακροδεξιάς οργάνωσης
- Άννα Ευθυμίου: Δεν θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης το 2027
- Zελένσκι: Εντός 10 ημερών έρχεται νέο πακέτο ενεργειακής και στρατιωτικής βοήθειας από τους συμμάχους μας
- Άνοιγμα της αγοράς του Βιετνάμ για το ελληνικό ακτινίδιο
- Βιολάντα: Εδώ και 8 μήνες υπήρχαν αναφορές για οσμή προπανίου – Πώς έγινε η μοιραία έκρηξη
- Ουκρανία: Συνελήφθη στα σύνορα ο τέως υπουργό Ενέργειας – Eίχε κατηγορηθεί σε σκάνδαλο διαφθοράς στον ενεργειακό τομέα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








