Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX υποχωρεί 0,67% στις 23.857 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές, με τους επενδυτές να εστιάζουν στις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών για τα επιτόκια, ενώ εξετάζουν τις διαπραγματεύσεις στις Ουκρανία.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX υποχωρεί 0,67% στις 23.857 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC χάνει 0,53% στις 8.051 μονάδες και στο Λονδίνο ο FTSE100 διολισθαίνει 0,37% τις 8.726 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 0,69% στις 38.372 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,43% στις 13.250 μονάδες.
Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν η εβδομάδα των κεντρικών τραπεζών, καθώς συνεδρίασαν μεταξύ άλλων η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η Τράπεζα της Ιαπωνίας, η Τράπεζα της Αγγλίας, κεντρική τράπεζα της Σουηδίας (όλες διατήρησαν τα επιτόκια αμετάβλητα) και η Eθνική Τράπεζα της Ελβετίας (μείωσε τα επιτόκια κατά 25 μονάδες βάσεως).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αχαϊα: Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τις φωτιές
- Μελόνι: Υπάρχουν μικρά περιθώρια για ειρήνη στην Ουκρανία
- Air Canada: Καθηλωμένα στο έδαφος τα αεροπλάνα λόγω της απεργίας των αεροσυνοδών
- Τουρκία: Απορρίπτει την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Πάτρα: Προθεσμία για τη Δευτέρα στον 25χρονο που κατηγορείται για εμπρησμό
- Πούτιν σε Τραμπ: Σταματάω τον πόλεμο με αντάλλαγμα το Ντόνετσκ
- ΗΠΑ: Πρόσφεραν στο Κίεβο εγγυήσεις ασφαλείας, αλλά αποκλείουν ένταξη στη Συμμαχία
- Airbus: Το A320 εκθρονίζει το Boeing 737 και γράφει ιστορία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις