Ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του διαβεβαιώνει ότι η Πατρίδα θα μείνει δίπλα στην οικογένεια του πιλότου, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του
“Η Πολεμική Αεροπορία και μαζί της όλοι μας θρηνούμε έναν περήφανο Έλληνα Ίκαρο. Τον επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, που έπεσε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης” αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του πιλότου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, “σε μία αποστολή από εκείνες που δεν σταματούν σε καμία στιγμή του χρόνου”.
Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι η Πατρίδα θα μείνει δίπλα στην οικογένεια του πιλότου, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του.
“Η απώλεια αυτή αναδεικνύει πόσο δύσκολο είναι το έργο των πιλότων μας. Αλλά και πόσο μεγάλη η αφοσίωσή τους στο καθήκον. Η πατρίδα θα ευγνωμονεί για πάντα τον επισμηναγό. Μένοντας στο πλευρό της οικογένειάς του, προς την οποία απευθύνω και εγώ τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια” σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- ΗΠΑ: Υποχώρησε η παραγωγή των εργοστασίων τον Αύγουστο – Βαρίδι το αυξημένο κόστος
- Κέκροψ: Στις 111.000 ευρώ περιορίστηκαν οι ζημιές στο α’ εξάμηνο – Μηδενικός δανεισμός
- Οι τιμές των αεροπορικών καυσίμων πλησιάζουν ξανά τα υψηλά του πολέμου στο Ιράν
- Ευρωαγορές: Βαρύ κλείσιμο με γενικευμένες ρευστοποιήσεις – Στο -1,2% ο Stoxx 600
- Στο υψηλότερο επίπεδο από το 2012 το premium των γαλλικών ομολόγων
- Τρίτη μέρα κινητοποίησης στην «ΤΕΧΑΝ» – Αστυνομικές δυνάμεις και καταγγελίες για παρεμπόδιση των συνδικάτων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









