Ο πρωθυπουργός δοκίμασε μια κολοκυθόπιτα από την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο πριν τις 11.00 σήμερα το πρωί στη ΔΕΘ, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στην πύλη Σιντριβανίου, ως είθισται, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για ζητήματα Μακεδονίας-Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας, υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, καθώς και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή αγιασμού.
Όπως μεταδίδει το voria.gr πριν μπει στο κτήριο διοίκησης για τη συνάντησή του με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ-Helexpo, ο πρωθυπουργός δοκίμασε μια κολοκυθόπιτα από την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας. Η Ομάδα τού έκανε μια παρουσίαση της Μακεδονικής κουζίνας, όπως πίτες, ποντιακά ωτία και φυσικά κουλούρι Θεσσαλονίκης και ο πρωθυπουργός είπε «θα πάρω και μια κολοκυθόπιτα για μέσα».
Μητσοτάκης για ΔΕΘ: «Η έκπληξη στην ομιλία θα είμαι… εγώ. Η φετινή, μου αρέσει πολύ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΚΤ: Κούρσα για δύο η διαδοχή της Λαγκάρντ – Μοναδικοί υποψήφιοι οι Κνοτ και ντε Κος
- ΟΛΠ: Ολοκληρώθηκε η ίδρυση νέας θυγατρικής εταιρείας για τα logistics στον Πειραιά
- Το FBI συνέλαβε τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Σοβαρές καταγγελίες για υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων
- Dimand: Στον όμιλο Sani/Ikos οι Γούρνες Κρήτης έναντι 72,5 εκατ. ευρώ – Επιβεβαίωση του Financial Report
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Νέα πτώση 2,22% με βουτιά Metlen και Coca-Cola HBC και απώλειες στις τράπεζες
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. - Ολοκλήρωση Ίδρυσης Θυγατρικής
- Wall Street: Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα με ισχυρή αντίδραση του Nasdaq – Ράλι στις μετοχές τεχνολογίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







