Για περισσότερα από 40 χρόνια, το Apotel από την UNI-PHARMA, αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των παυσίπονων
Η νέα καμπάνια του παυσίπονου Apotel μας καλεί να επανεξετάσουμε τη σχέση μας με τη «συνήθεια», αυτή τη «δύναμη» που καθορίζει την καθημερινότητά μας, αλλά δε χρειάζεται να καθορίζει και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τον πόνο.
Για περισσότερα από 40 χρόνια, το Apotel από την UNI-PHARMA, αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των παυσίπονων. Ένα ελληνικό brand που ταξιδεύει σε πάνω από 30 χώρες, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων ανθρώπων.
Σήμερα, μέσα από μια δυναμική νέα καμπάνια με τίτλο «Μη Μένεις Στη Συνήθεια», το Apotel επανέρχεται με μια τολμηρή πρόταση: να αμφισβητήσουμε ό,τι θεωρούμε δεδομένο, ξεκινώντας από τις καθημερινές αλλά σημαντικές μας επιλογές, όπως η ανακούφιση από τον πόνο. «Μη Μένεις Στη Συνήθεια».
Η συνήθεια πολλές φορές μας καθοδηγεί. Μας δημιουργεί ένα αίσθημα «ασφάλειας» ακόμα κι αν δεν είμαστε ουσιαστικά ικανοποιημένοι. Όμως, η ίδια συνήθεια μπορεί να μας κρατά και πίσω, να μας κάνει να επιλέγουμε αυτό που «κάνουν οι άλλοι», αντί για αυτό που πραγματικά μας «καλύπτει» και είναι αποτελεσματικό για εμάς. Η νέα καμπάνια του Apotel μας προκαλεί να σταματήσουμε να αναπαράγουμε συνήθειες που δεν μας εξυπηρετούν, είτε πρόκειται για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον πόνο, είτε για τον τρόπο που ζούμε.
Με κινηματογραφική αισθητική, έντονο ρυθμό και έναν αφηγηματικό τόνο που «ταρακουνάει», η καμπάνια φέρει την υπογραφή της Filmskin. Η σκηνοθετική ματιά του Πέτρου Νικολίνταη αναδεικνύει τη σύγκρουση ανάμεσα στην επιλογή από συνήθεια και τη δύναμη της επιλογής. Το Apotel παρουσιάζεται όχι απλώς ως ένα αποτελεσματικό παυσίπονο, αλλά ως σύμβολο αλλαγής νοοτροπίας: ένα brand που δίνει το μήνυμα «Ίσως νιώσεις καλύτερα αν επιλέξεις διαφορετικά».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανελκυστήρες: Λήγει στις 30 Ιουνίου η προθεσμία για την απογραφή
- Χρηματοδότηση νέων αθλητικών υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
- Unicredit: Στο 42,5% αύξησε το ποσοστό στην Commerzbank
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Δ.Σ ΣΕ ΣΩΜΑ
- ΕΦΕΤ: Ανάκληση κατεψυγμένων στρειδιών «Surasang» από τη Ν. Κορέα λόγω ανίχνευσης νοροϊού
- Κομισιόν: Στα 714,27 εκατ. ευρώ το όφελος για καταναλωτές – οικονομία από τις παρεμβάσεις της Επ. Ανταγωνισμού
- ΗΠΑ και Κατάρ επέβαλαν εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ μετά το νέο ξέσπασμα βίας στο Λίβανο
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 22 – 06 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








