Επιχειρήσεις

Νέος CEO στην BMW Hellas ο Christopher Puth

Ο Christopher Puth θα αναλάβει καθήκοντα στην Ελλάδα από 1/5/24 ενώ θα διατηρήσει παράλληλα τις τρέχουσες αρμοδιότητές του για τις εισαγωγές στις αγορές της Μάλτας, της Κύπρου και της Κροατίας.

Ο Christopher Puth, ο οποίος κατέχει τη θέση του CEO στο BMW Group Σλοβενίας αναλαμβάνει την αντίστοιχη θέση στο BMW Group Hellas.

Ο Christopher Puth εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group το 2003, όπου εργάστηκε σε διάφορες θέσεις που σχετίζονται με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ στη Γερμανία και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Pörringer + Schindler LLC ως διευθυντής τεχνολογίας παραγωγής. Είναι απόφοιτος μηχανολογίας και Master of Business Marketing.

Ο Andreas Sieben, ο οποίος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas τα τελευταία 3,5 χρόνια, θα αναλάβει νέα καθήκοντα ως Επικεφαλής του τομέα Customer Support στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ελλάδα, η BMW κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις των τελευταίων 13 ετών στην εγχώρια αγορά και ειδικά για το 2023 όπου η MINI σημείωσε νέο ιστορικό υψηλό πωλήσεων με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων.

Ο Christopher Puth θα αναλάβει καθήκοντα στην Ελλάδα από 1 Μαΐου 2024 ενώ θα διατηρήσει παράλληλα τις τρέχουσες αρμοδιότητές του για τις εισαγωγές στις αγορές της Μάλτας, της Κύπρου και της Κροατίας

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu