Το βιβλίο είχε τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου»
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, δεν θα δώσει το «παρών» στην παρουσίαση βιβλίου του Βουλευτή Ροδόπη της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη για την τεχνητή νοημοσύνη, όπως έκανε γνωστό το περιβάλλον του.
Πηγές από το περιβάλλον Σαμαρά είπαν για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού από την εκδήλωση: «Προσωπική επιλογή. Εύχεται κάθε επιτυχία στο βιβλίο του Ευριπίδη Στυλιανίδη».
Μάλιστα, στην ίδια βιβλιοπαρουσίαση θα έδινε το «παρών» τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Κώστας Καραμανλής, ενώ το βιβλίο είχε τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου».
Ακόμη, στην εκδήλωση δίνουν το παρών ο Θάνος Πλεύρης, η Νίκη Κεραμέως, ο Χρήστος Μπουκώρος, ο Νίκος Δένδιας, Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας και ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Ωδείο Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στα σκαριά ο πρώτος super lux οίκος ευγηρίας στην Ελλάδα από επενδυτές του κλάδου της ενέργειας
- TSMC: “Βλέπει” ισχυρή ανάπτυξη λόγω AI και δίνει αυξήσεις 30% στους υπαλλήλους
- ΑΒΑΞ: Αύξηση κύκλου εργασιών 17,3% αλλά πίεση στην κερδοφία το α’ τρίμηνο 2026
- Η Ευρώπη μιλά για «Tech Liberation Day», αλλά πόσο μακριά είναι αυτή η ημέρα
- Η Uber επενδύει 500 εκατ. δολάρια στη Nuro για την ανάπτυξη εμπορικών ρομποταξί
- Τραμπ για Νετανιάχου: Ναι τον ρώτησα αν είναι τρελός, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση
- Μικρή πτώση για το πετρέλαιο μετά τη συμφωνία εκεχειρίας Ισραήλ – Λιβάνου
- ΑΒΑΞ Α.Ε. - Όμιλος ΑΒΑΞ – Οικονομικά Αποτελέσματα 3Μ 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








