Να παραπεμφθούν σε δίκη 40 κατηγορούμενοι για την υπόθεση των «επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου» ζητεί στην πρότασή της η Εισαγγελέας Μαρία Σουκουρά-Κατσιδάκη. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους είναι επιχειρηματίες, εφοπλιστές και ανώτερα τραπεζικά στελέχη.
_x000D_
Σύμφωνα με την Εισαγγελέα, οι κατηγορούμενοι πρέπει να λογοδοτήσουν για σειρά κακουργηματικών πράξεων, ορισμένες από τις οποίες τιμωρούνται ακόμη και με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
_x000D_
Η εισαγγελική λειτουργός υπολογίζει τη ζημία του Δημοσίου σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, ενώ γίνονται αναφορές για δάνεια που έγιναν σπίτια ή κατέληξαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
_x000D_
Την τελική κρίση για την υπόθεση θα έχει το Συμβούλιο Εφετών, που θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα με βούλευμά του για το ποιους και για ποιες κατηγορίες θα παραπέμψει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- EasyJet: Το Δ.Σ. αποδέχτηκε την πρόταση της Castlelake
- Ανάρτηση Ρώσου φαρσέρ στο Χ: «Το γραφείο του Θάνου Ντόκου μας έστειλε την πρόσκληση για τη βιντεοκλήση»
- Φωτιά στην Οινόη: Εκκενώθηκαν προληπτικά επτά κατοικίες, μαρτυρίες για τσιγάρο από διερχόμενο όχημα
- Σίλβερστοουν: Ο Λεκλέρ θριάμβευσε σε ένα γκραν πρι γεμάτο ανατροπές
- Βασικός υποψήφιος ο Κλοπ για τη Γερμανία μετά το φιάσκο στο Μουντιάλ
- Μυστήριο στοίχημα στην Polymarket για αποχώρηση Πούτιν έως το τέλος του 2026
- Πυρκαγιά κοντά σε σπίτια στην Οινόη
- Οι Αμερικανοί μπούχτισαν από την πολιτική, αλλά τους αρέσει να ακούν απόψεις διασημοτήτων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








