Επικράτησαν με 2-0 σετ (7-6, 6-4) των Αργεντινών Μάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρές Μολτένι
Μέσα σε υπέροχη ατμόσφαιρα, το κοινό του Phillipe Chatrier απήλαυσε τους δύο σπουδαίους Ισπανούς, που ξεπέρασαν το εμπόδιο των Αργεντινών Γκονζάλεζ και Μολτένι.
Ραφαέλ Nαδάλ και Κάρλος Αλκαράθ ξεκίνησαν ιδανικά την προσπάθειά τους στα διπλά των Ολυμπιακών Αγώνων, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-4) των Αργεντινών Μάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρές Μολτένι.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι δύο Ισπανοί δυσκολεύτηκαν αρκετά, όντες όμως ανώτεροι και συγκεντρωμένοι στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού και στα δύο σετ.
Η συνεργασία τους ήταν γεμάτη όμορφες στιγμές, πάθος και πανηγυρισμούς, που ξεσήκωναν το κοινό του Phillipe Chatrier.
Ο αντίπαλός τους στο δεύτερο γύρο θα προκύψει από την αναμέτρηση των Ολλαδών Γκρίκσπουρ και Κούλχοφ με τους Ούγγρους Φούκσοβιτς και Μαροζσάν, ενώ αναμένεται με αγωνία η απόφαση του Ναδάλ για τη συμμετοχή του στα μονά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τα επιτόκια καταθέσεων στο στόχαστρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού
- Κατάσχεση τάνκερ από ΗΠΑ κοντά στη Βενεζουέλα
- Διχασμένη η Fed μείωσε τα επιτόκια
- Κύρωση σύμβασης για Εγνατία Οδό: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-Egis Project στο τιμόνι για 35 χρόνια
- THEON: Ιστορική σύμβαση €1 δισ. με OCCAR για 100.000 συστήματα νυχτερινής όρασης
- Σφυροκόπημα Καρυστιανού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για «κράτος δικαίου», Τέμπη, υποκλοπές
- ΑΑΔΕ για ελαιοπαραγωγούς: Από 1/5/2026 η Α’ φάση ψηφιακής παρακολούθησης διακίνησης αποθεμάτων
- ΕΤΑΔ: FAIS, Evergood – Γευσήνους, REDS και AIR CANTEEN κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για την «Ακτή Βουλιαγμένης»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








