Επικράτησαν με 2-0 σετ (7-6, 6-4) των Αργεντινών Μάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρές Μολτένι
Μέσα σε υπέροχη ατμόσφαιρα, το κοινό του Phillipe Chatrier απήλαυσε τους δύο σπουδαίους Ισπανούς, που ξεπέρασαν το εμπόδιο των Αργεντινών Γκονζάλεζ και Μολτένι.
Ραφαέλ Nαδάλ και Κάρλος Αλκαράθ ξεκίνησαν ιδανικά την προσπάθειά τους στα διπλά των Ολυμπιακών Αγώνων, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-4) των Αργεντινών Μάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρές Μολτένι.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι δύο Ισπανοί δυσκολεύτηκαν αρκετά, όντες όμως ανώτεροι και συγκεντρωμένοι στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού και στα δύο σετ.
Η συνεργασία τους ήταν γεμάτη όμορφες στιγμές, πάθος και πανηγυρισμούς, που ξεσήκωναν το κοινό του Phillipe Chatrier.
Ο αντίπαλός τους στο δεύτερο γύρο θα προκύψει από την αναμέτρηση των Ολλαδών Γκρίκσπουρ και Κούλχοφ με τους Ούγγρους Φούκσοβιτς και Μαροζσάν, ενώ αναμένεται με αγωνία η απόφαση του Ναδάλ για τη συμμετοχή του στα μονά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις