Η Αστυνομία προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται εγκαίρως για την ανωτέρω διαδικασία
Από σήμερα Κυριακή 29 Ιουνίου 2025, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης δελτίου ταυτότητας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο αιτών -εφόσον είναι δικαιούχος- να διαθέτει Προσωπικό Αριθμό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από τον κανόνα αυτό εξαιρούνται οι περιπτώσεις πολιτών, οι οποίοι έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες έκδοσης Προσωπικού Αριθμού, αλλά η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε χωρίς υπαιτιότητά τους.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση δελτίου ταυτότητας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα στο https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/dikaiologitika/ekdosi-deltiou-taftotitas/.
Η Αστυνομία προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται εγκαίρως για την ανωτέρω διαδικασία, ώστε να αποφευχθεί περιττή ταλαιπωρία και να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επεκτείνεται το κατάστημα αφορολογήτων ειδών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- Άδειες 10ετίας και νέο τοπίο στην περιφερειακή τηλεόραση
- Η Γερμανία 7 -1 το Κουρασάο στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο
- Κατρακυλά η δημοτικότητα του Τραμπ στην αμερικανική ύπαιθρο λόγω ακρίβειας και πολέμου
- Εξιτήριο για τον Γιώργο Μυλωνάκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
- Η Ουάσινγκτον μπλοκάρει τους Τόμαχοκ στη Γερμανία και αποσυνδέει την ασφάλειά της από την Ευρώπη
- Μαγνήτης βλεμμάτων στη Βάρκιζα το αξίας 325 εκατ. ευρώ Moonrise
- Πάνω από 20 δισ. ευρώ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα την επόμενη εξαετία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








