Οι πληροφορίες που έρχονται με αργό ρυθμό κάνουν αναφορά σε ένα θάνατο και πολλούς τραυματίες
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές για το σιδηροδρομικό συμβάν στη νότια Δανία, πρόκειται για εκτροχιασμό τρένου. Το τρένο, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Κοπεγχάγη προς το Σόντερμποργκ, χτύπησε ένα όχημα, φορτηγό σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σε ισόπεδη διάβαση και εκτροχιάστηκε μεταξύ n Tinglev και Kliplev.
Αυτό ανέφερε πριν από λίγο η σιδηροδρομική υπηρεσία της Δανίας.
Οι σιδηροδρομικές αρχές περιγράφουν το ατύχημα ως «πολύ σοβαρό περιστατικό» και αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώθηκε ένας θάνατος.
Στο τρένο επέβαιναν μεταξύ άλλων και 25 μαθητές της 5ης τάξης του σχολείου Sønderskov με καθηγητές. Ένας μαθητής διακομετακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Η σιδηροδρομική εταιρεία DSB ανακοίνωσε ξεχωριστά ότι σταμάτησε όλα τα δρομολόγια μεταξύ των πόλεων Kliplev και Tinglev, κοντά στα σύνορα της Δανίας με τη Γερμανία.
«Βρισκόμαστε στο σημείο ενός σιδηροδρομικού ατυχήματος με αρκετούς τραυματίες κοντά στο Tinglev», ανέφερε η αστυνομία της νότιας περιοχής Jutland της Δανίας στο X.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









