Οι καθαρές ταμειακές ροές αυξήθηκαν κατά 15,3%, φτάνοντας τα 527 εκατ. ευρώ
Η SKODA AUTO συνεχίζει την ανοδική της πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο, σημειώνοντας αύξηση 8,2% στις παραδόσεις οχημάτων για το α΄ τρίμηνο του 2025. Τα έσοδα από πωλήσεις ανήλθαν στα 7,26 δισ. ευρώ (+10,4%), ενώ οι καθαρές ταμειακές ροές αυξήθηκαν κατά 15,3%, φτάνοντας τα 527 εκατ. ευρώ – επιβεβαιώνοντας τη σταθερά θετική οικονομική της πορεία.
Οι παραδόσεις ηλεκτρικών οχημάτων (BEV + PHEV) υπερδιπλασιάστηκαν, φτάνοντας το ιστορικό υψηλό των 36.900 μονάδων, ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης στρατηγικής ηλεκτροκίνησης της εταιρείας.
Η χρονιά που ξεκίνησε βρίσκει τη Skoda καλύτερα προετοιμασμένη από ποτέ, με δυναμισμό, διεθνή στρατηγική ανάπτυξης και προσήλωση στις ισχυρές ρίζες της, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την καινοτομία, χαράζει σταθερά τον δρόμο προς το μέλλον!
Στην ελληνική αγορά, η SKODA καταγράφει σταθερά ενισχυμένη δυναμική, εδραιώνοντας την παρουσία της σε βασικές κατηγορίες όπως τα SUV και τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα. Η άφιξη του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού SKODA Elroq αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την πορεία αυτή, προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή μια ελκυστική πρόταση που συνδυάζει πρωτοποριακό σχεδιασμό, βιωσιμότητα και υψηλή τεχνολογία.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αποδεσμεύονται οι πτήσεις – Τι λένε Κυβέρνηση, ΥΠΑ, ελεγκτές και ΟΤΕ για το σημερινό black out σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας
- ΟΤΕ: Κανένα τεχνικό πρόβλημα στα κυκλώματα
- Πώς μπορεί να γίνει “ανέπαφη” κλοπή της τραπεζικής κάρτας σας
- Eιδικό στρατιωτικό επιτελείο εγκαθιστά η Κολομβία στα σύνορα με τη Βενεζουέλα
- Πέθανε στα 74 του από έμφραγμα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης
- Σερβία για σύλληψη Μαδούρο: Το διεθνές δίκαιο δεν λειτουργεί – Δημιουργεί κακό προηγούμενο η στάση των ΗΠΑ
- Χάκερς υπέκλεψαν εμπιστευτικά έγγραφα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








