Τα τελικά στοιχεία απορρόφησης των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ , για την χρονιά που μόλις πέρασε έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Συγκεκριμένα, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014 απορροφήθηκαν περίπου 5,882 δισ. ευρώ, αγγίζοντας σχεδόν τον στόχο αναφοράς της χρονιάς που πέρασε (96,43%).
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης στο διάστημα Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2014 επιτεύχθηκε περίπου το 64% της απορρόφησης του ανωτέρω συνολικού ποσού.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε σήμερα Παρασκευή «υπερήφανος» που συνεργάσθηκε αυτούς τους 6,5 μήνες με τα άξια και παραγωγικά στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και των υπηρεσιών του ΕΣΠΑ σε όλη την Ελλάδα, ώστε να έλθει αυτό το αποτέλεσμα .
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΕΔΔΗΕ: «Πράσινο φως» για επένδυση 33,4 εκατ. ευρώ στην υπογειοποίηση δικτύων στην Κηφισιά
- Eurobank Research: Κίνδυνος η γεωπολιτική κρίση να μετατραπεί σε επίμονο πληθωριστικό και επιτοκιακό σοκ
- ΥΠΕΘΟΟ – ΑΑΔΕ: Στον «αέρα» το myLEX, η νέα ψηφιακή πύλη για τη φορολογική και τελωνειακή νομοθεσία
- Λαγκάρντ: «Νέο ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη αν ο χειμώνας είναι βαρύς και τα αποθέματα χαμηλά»
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 11 – 09 – 2026
- ΕΣΠΑ: 56,2 εκατ. ευρώ για πάνω από 1.000 σχολικές βιβλιοθήκες – 400 προσλήψεις βιβλιοθηκονόμων
- Οι Χούθι καταλαμβάνουν κομβικό λιμάνι στην Ερυθρά Θάλασσα – Νέα απειλή για τις παγκόσμιες ενεργειακές ροές
- ΗΠΑ: «Καμπανάκι» από τις τιμές χονδρικής Αυγούστου – Στο 5,4% ο PPI, νέα πίεση στη Fed
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








