Θα παρουσιαστεί η διαλειτουργικότητα των εφαρμογών «Gov.gr Wallet» και «Ψηφιακός Πολίτης»
Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα 19/05 ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.
Το ταξίδι του υπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που το ΥΨΗΔ έχει αναπτύξει με το κυπριακό υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής .
Έρχεται δε σε συνέχεια της τελευταίας επίσκεψης του υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κύπρου δρα Νικόδημου Δαμιανού στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο.
Πέρα από τις διμερείς επαφές που θα έχουν, οι κύριοι Παπαστεργίου και Δαμιανού θα δώσουν κοινή διάσκεψη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστεί η διαλειτουργικότητα των εφαρμογών «Gov.gr Wallet» και «Ψηφιακός Πολίτης», το χρονοδιάγραμμα για υλοποίηση της οποίας είχε συμφωνηθεί στη συνάντησή τους το Φεβρουάριο στην Αθήνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χάπια αδυνατίσματος: Πώς η μακροχρόνια χρήση γίνεται «χρυσωρυχείο» για τις φαρμακευτικές
- Σουηδία: Εκλογικό θρίλερ με διαφορά 0,3 μονάδων – Η ακροδεξιά διεκδικεί για πρώτη φορά υπουργεία
- CEO της Anthropic: «Να επιβραδύνουμε την AI» – Ο κίνδυνος να χάσουμε τον έλεγχο
- Ιράν και ΗΑΕ βρίσκουν κοινό έδαφος στη σύνοδο των BRICS
- Οι Χούθι απειλούν τη στρατηγική πύλη της Ερυθράς Θάλασσας
- Σαουδική Αραβία: Κλείνει ο κρίσιμος πετρελαιαγωγός East-West μετά από επίθεση με drones
- Oracle: Τα 664 δισ. δολάρια που ενθουσίασαν τους αναλυτές – Τι βλέπει τώρα η Wall Street
- WSJ: Κινεζικές δορυφορικές εικόνες φέρεται να βοήθησαν το Ιράν στο χτύπημα που σκότωσε 3 Αμερικανούς
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








