Τις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Χριστίνα Βίδου
Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου η τηλεμαχία των υποψηφίων για την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από το 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤNews, ενώ ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα θα είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤNews μέσω ERTFLIX και ertnews.gr. Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Χριστίνα Βίδου.
Οι Απόστολος Γκλέτσος, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος και Νικόλας Φαραντούρης συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους σε τέσσερις θεματικές ενότητες:
– Οικονομία
– Κλιματική κρίση
– Κοινωνικό κράτος/Κόμμα-οργάνωση
– Εξωτερική πολιτική
Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις τέσσερις θεματικές ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 120”.
Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Χριστίνα Βίδου θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής follow up ερωτήσεων σε καθέναν από τους τέσσερις υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 60’’.
Σε κάθε ενότητα, ο καθένας από τους υποψηφίους θα έχει το δικαίωμα υποβολής ερώτησης σε έναν έως δυο συνυποψηφίους του. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και κάθε απάντηση τα 120’’.
Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του προσωπικού οράματος του κάθε υποψηφίου, χρονικής διάρκειας έως 180’’.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πληρωμές ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: €1,2 δισ. από 22 έως 24 Δεκεμβρίου
- Υπόθεση Επστάιν: Τα πρόσωπα της νέας σειράς φωτό – Ο Άντριου ξαπλωμένος στην αγκαλιά γυναικών
- Κλοπή πολυτελών σερβίτσιων στο Ελιζέ
- Συνεργασία ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την ισραηλινή Zielinski & Rozen
- Ανατροπή και «πράσινο φως» στο πακέτο αμοιβών του Μασκ του 2018 στην Tesla
- Πολιτικό αδιέξοδο πάλι στη Γαλλία
- Κλιμάκωση επιθέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
- Παρέμβαση εισαγγελέα για τις μπάρες στα διόδια στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








