Η σπάνια λιμουζίνα χρησιμοποιήθηκε από την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 σε όλες τις επίσημες μετακινήσεις της
Συνήθως οι δημοπρασίες που προκαλούν το έντονο ενδιαφέρον αφορούν σπάνια και πανάκριβα αυτοκίνητα, κυρίως Ιταλικής προέλευσης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς πρόκειται για ένα Hyundai Centennial, τη ναυαρχίδα της εταιρίας στις αρχές της δεκαετίας του 2000,, η οποία χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.
Κάτω από το εμπρός καπό βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V8 4,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 260 ίππους στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου πέντε ταχυτήτων. Το αυτοκίνητο έχει διανύσει 93.650 χιλιόμετρα από το καινούργιο. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το αυτοκίνητο δεν διαθέτει σήματα της Hyundai αλλά μόνο το λογότυπο του μοντέλου, μία ένδειξη της επιθυμίας των Κορεατών να φτιάξουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Είναι βαμμένο σε χρώμα Pearl White με γκρι κάτω μέρος αμαξώματος ενώ το σαλόνι είναι δερμάτινο με με επένδυση Mocha Brown, που διακόπτεται από ξύλινα ένθετα.

«Πατάει» πάνω σε ένα σετ ζαντών αλουμινίου 16 ιντσών με πέντε ακτίνες, με ελαστικά ελαστικά Yokohama.
Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει state of the art για την εποχή στοιχεία πολυτελείας, οπως σύστημα infotainment της Panasonic, πίσω οθόνες ψυχαγωγίας με αναδιπλούμενο τραπεζάκι για φορητό υπολογιστή και laptop, συσκευή φαξ μεταξύ των πίσω καθισμάτων, πίσω σκίαστρα, υπολογιστή ταξιδιού και τριζωνικό κλιματισμό.
Την πώληση συνοδεύουν το φυλλάδιο του μοντέλου, το θεωρημένο βιβλίο σέρβις, τα αναμνηστικά του Αθήνα 2004, ο εφεδρικός τροχός και η εργαλειοθήκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Theon: Απέκτησε ποσοστό 9,8% της Exosens έναντι 268,7 εκατ. ευρώ
- Οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας κλείνουν τα Τέμπη – Ολικό μπλακ άουτ, η απάντηση στα μέτρα της κυβέρνησης
- Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών: Προκαταρκτική έρευνα για τις δηλώσεις Βαρουφάκη περί ναρκωτικών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες όλοι οι δείκτες, πλην DΑΧ
- Ρούμπιο: «Θα συναντήσω τους Δανούς την επόμενη εβδομάδα για το θέμα της Γροιλανδίας»
- CrediaBank: Στο 50,172% υποχώρησε το ποσοστό της Thrivest
- ΗΠΑ: Κατάσχεσαν και δεύτερο δεξαμενόπλοιο για φορτίο πετρελαίου από Βενεζουέλα
- «Πόλεμος» Στρατιωτικών – Δένδια για ν/σ Ενόπλων Δυνάμεων: Συγκέντρωση αύριο (8/1) στα γραφεία της ΝΔ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








