Νέα

Στον δρόμο για την Αθήνα τα πρώτα τρακτέρ με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων

Στόχος των κυβερνητικών αρχών είναι το συλλαλητήριο να γίνει ομαλά και να μην διαταραχθεί, η οικονομική και κοινωνική ζωή στην πρωτεύουσα

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι αγρότες με τα τρακτέρ του Πλατύκαμπου στη Λάρισα με χαμηλές ταχύτητες και συνοδεία της Αστυνομίας, με στόχο να κατέβουν στην Αθήνα το πρωί της Τρίτης.

Οι αγρότες αναμένεται να κάνουν μια πρώτη στάση, και στη συνέχεια θα πάνε στο Κάστρο να συναντήσουν και το άλλο κονβόι της Θεσσαλίας από το Στεφανοβίκειο και τον Αλμυρό.

Το απόγευμα της Δευτέρας θα φτάσουν στο Κάστρο όπου θα διανυκτερεύσουν και το πρωί της Τρίτης θα συνεχίσουν για την Αθήνα.

Δείτε βίντεο:

Στο Μέγαρο Μαξίμου το θερμόμετρο έχει ανέβει ενώ συνεχείς είναι οι υπηρεσιακές συσκέψεις στο αρχηγείο της Αστυνομίας για τα μέτρα που θα ληφθούν την Τρίτη (20/02). Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν θα επιτραπούν ανεξέλεγκτες μετακινήσεις τρακτέρ στην πρωτεύουσα, ενώ θα υπάρχει και αστυνομική συνοδεία στα οχήματα των αγροτών, τόσο στη διαδρομή από τα μπλόκα μέχρι και την πρωτεύουσα, και το αντίστροφο.

Στην υπηρεσιακή σύσκεψη που έγινε το πρωί της Κυριακής υπό την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. συζητήθηκε το επιχειρησιακό σχέδιο, δηλαδή ο τρόπος που οι Αρχές θα διαχειριστούν την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα.

Στόχος είναι, όπως λένε αστυνομικές πηγές, το συλλαλητήριο να γίνει ομαλά και να μην διαταραχθεί, όσο αυτό είναι δυνατόν, η οικονομική και κοινωνική ζωή στην πρωτεύουσα.

Μέριμνα θα ληφθεί και για συγκεκριμένο χώρο για να σταθμεύσουν τα οχήματα που θα έρθουν στην Αθήνα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu