Η Beta Χρηματιστηριακη ως σύμβουλος του Δ.Σ. του ΟΛΘ αποτίμησε τη μετοχή σε υψηλότερη αξία από την τιμή των 27 ευρώ που προσφέρουν τα μέλη της οικογένειας Dreyfus
Στο πλαίσιο της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από την εταιρεία «LEONIDSPORT B.V.» που απαρτίζεται από μέλη της οικογένειας Dreyfus, για την απόκτηση έως και 2,116,800 μετοχών, ήτοι ποσοστό έως και 21%, τoy ΟΛΘ. το Δ.Σ. της εταιρείας ανέθεσε στην BETA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. («Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος») την εκπόνηση Έκθεσης Χρηματοοικονομικού Συμβούλου για να αποφανθεί επί της δημόσιας πρότασης.
όπως ισχύει (εφεξής «Νόμος»).
Ο σύμβουλος προέβη σε αξιολόγηση και υπολόγισε ότι η αξία της εταιρείας βρίσκεται σε ένα εύρος τιμών €38,88 – €44,08 ανά μετοχή (ή 391,92 – 444,35 εκατ. ευρώ).
Στη συνέχεια αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΟΛΘ και να διατυπώσει γνώμη προς τους μετόχους επί της δημόσιας πρότασης βάσει της εκτίμησης της Beta Χρηματιστηριακής.
Προφανώς θα απορρίψει την δημόσια πρόταση αφού το προσφερόμενο τίμημα των 27 ευρώ ανά μετοχή είναι αρκετά χαμηλότερο από την εκτίμηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Εδώ αναλυτικά η ανάλυση του χρηματοοικονομικού συμβούλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ορμούζ: Οι ΗΠΑ βλέπουν ρεκόρ μεταφοράς πετρελαίου, αλλά οι διελεύσεις πλοίων καταγράφουν… ναυάγιο
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 25 Σεπτεμβρίου
- Κόνιτσα: 20 ημέρες στις φλόγες – Γιατί η Πυροσβεστική δεν μπορεί να δώσει ακόμη τέλος στον πύρινο εφιάλτη
- Γαλλία: Σε επίπεδα ρεκόρ το δημόσιο χρέος το 2026, κοντά στο 120% του ΑΕΠ
- Παγκόσμια «δίψα» για υπερδεξαμενόπλοια απειλεί τη ροή του πετρελαίου
- Στουρνάρας στο Bloomberg: Σε εγρήγορση η ΕΚΤ, αλλά χωρίς βιαστικές κινήσεις
- Porsche: Στο τραπέζι άλλες 4.100 περικοπές θέσεων εργασίας
- Κοντά σε συμβιβασμό Paramount και πολιτείες για την εξαγορά της Warner Bros
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








