Την επιστροφή στη δια ζώσης εκπαίδευση εισηγείται η Σύνοδος Πρυτάνεων και προς τούτο «θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση τον εμβολιασμό όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας μέχρι την έναρξη των μαθημάτων», όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της.
Παράλληλα, με άλλη της ανακοίνωση εκφράζει την «ανησυχία της για τις επιπτώσεις της εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής κυρίως σε τμήματα περιφερειακών πανεπιστημίων, τα οποία διαθέτουν επαρκείς πόρους λειτουργίας και προσφέρουν ποιοτικές σπουδές» εξέδωσε η Σύνοδος Πρυτάνεων.
«Ζητούμε, υπό το καθεστώς των έκτακτων συνθηκών της παρατεταμένης κρίσης της πανδημίας, να διερευνηθούν μέτρα στήριξης βιωσιμότητας των τμημάτων αυτών. Επίσης, η Σύνοδος Πρυτάνεων θεωρεί απαραίτητη τη συστηματική μελέτη του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας ώστε να εκπονηθεί ένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, ο οποίος θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε πανεπιστημίου, των περιφερειών και των επιστημονικών κλάδων» προστίθεται.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- HELLENiQ ENERGY Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών - Ανακοίνωση Διανομής Μερίσματος 2025
- HELLENiQ ENERGY Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΓΣ 25.06.2026
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Βουλή – Διάσκεψη των Προέδρων: Πρώτος σε ψήφους ο Μπακέλας για τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Νέο ρεκόρ ο Stoxx 600 με ώθηση από AI – Άλμα 18% από Bayer
- Dotsoft: Νέες ισορροπίες στη μετοχική σύνθεση
- Σε ύφεση η φωτιά που ξεκίνησε από εργοστάσιο στο Ηράκλειο – Κάηκαν σπίτια (video)
- ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. – ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΜΚ ΜΕΤΡΗΤΑ – ΟΡΙΑ ΔΙΑΚ. 26 – 06 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








