Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Απρέπεια Μητσοτάκη η αναφορά σε Κασσελάκη, Πολάκη και Παππά

Σ. Φάμελλος: «Παρά τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκπροσωπείται θεσμικά, συλλογικά και τεκμηριωμένα στη Βουλή»

Θεσμική απρέπεια καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μιλώντας στην Κ.Ο. της ΝΔ σημείωσε πως αφού ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι βουλευτής, θα απουσιάζουν οι θέσεις και το σχέδιο της αντιπολίτευσης. Για να προσθέσει μάλιστα πως το κενό θα το καλύψουν οι εκλεγμένοι συνεργάτες του νέου προέδρου, «όπως ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς».

Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο:

«Παρά τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκπροσωπείται θεσμικά, συλλογικά και τεκμηριωμένα στη Βουλή. Ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που αδυνατεί να απαντήσει στην τεκμηριωμένη κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης», σημείωσε.

Με την επισήμανση: «Και θα συνεχίσουμε, μέσα και έξω από τη Βουλή, αυτό τον αγώνα, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στη θέση του προέδρου.

Δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία και οικονομία, αυτό που αποδεικνύεται ότι έχει κατασκευαστεί με “σαθρά υλικά” είναι η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Για αυτό και εξελίσσεται αυτή η εκτεταμένη κρίση ανασφάλειας στην οικονομία, στην πολιτική προστασία αλλά και στους δημοκρατικούς θεσμούς».

Πηγές του κόμματος επισημαίνουν τη συνειδητή αναφορά στα ονόματα των κυρίων Πολάκη και Παππά, προκειμένου να παρέμβει στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ με «φιτιλιές» για ανύπαρκτες εκπροσωπήσεις, και

θέτουν το ρητορικό ερώτημα εάν τον εν λόγω «προβληματισμό» τον είχε αναπτύξει ο κ. Μητσοτάκης και μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δεδομένου ότι δεν ήταν βουλευτής.

close menu