Θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν ζητήματα που διαμορφώνουν τη νέα πραγματικότητα για τον έμμισθο δικηγόρο
Ενα συνέδριο πραγματοποιεί η CLEON Conferences & Communications με την υποστήριξη του ACFE Greece και υπό την αιγίδα των Homo Digitalis και Rythmisis.
Πρόκειται για το 3rd ΙΝ-HOUSE LAWYERS FORUM, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025 στο DIVANI CARAVEL HOTEL και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και δικηγόρος, Αντώνης Παπαγιαννίδης.

Στο 3rd ΙΝ-HOUSE LAWYERS FORUM θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν ζητήματα που διαμορφώνουν τη νέα πραγματικότητα για τον έμμισθο δικηγόρο, o οποίος δραστηριοποιείται μέσα σε ένα πολύπλοκο και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία καθώς επίσης και ο επαναπροσδιορισμός και η αναβάθμιση του ρόλου του έμμισθου δικηγόρου, με στόχο την επιτυχή αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.
Χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου, είναι το FinancialReport.gr
Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και οι κάτωθι:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Blu Syllogi: Ένα χωριό premium λιανικής στη Σαντορίνη (φωτό)
- O Tζώρτζης Κανακάρης, νέος Πρόεδρος στην ΕΖΑ
- ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Τα αθέατα εμπόδια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην τροχιά των επενδύσεων
- Πυρκαγιά στο Παραδείσι της Εύβοιας – Ηχησε το 112
- Αλλαγές στο κληρονομικό δίκαιο με προστασία από τα χρέη και νέους κανόνες διαδοχής
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Θετικό ξεκίνημα με οδηγό τις τράπεζες και πρεμιέρα για Star Bulk
- Αλλαγές δρομολογίων σε τρεις κεντρικούς σταθμούς της Γραμμής 3 του Μετρό λόγω έργων
- Θετικό πρόσημο στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με το βλέμμα στις κεντρικές τράπεζες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








