Δεν ανέφερε πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα αυτό το ανακοινωθέν
Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν συντάξει κοινό ανακοινωθέν αφού αξιολόγησαν τις πληροφορίες που τους έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για τη σύνοδο κορυφής στην Αλάσκα και άκουσαν τις απόψεις του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε σήμερα ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ.
«Η συζήτηση μεταξύ Ευρωπαίων ηγετών που αξιολόγησαν τις πληροφορίες που έδωσε ο Πρόεδρος Τραμπ και τα αποτελέσματα της συνόδου στην Αλάσκα ολοκληρώθηκε», έγραψε ο Τουσκ με ανάρτηση στο X.
«Μαζί με τον (Γάλλο πρόεδρο) Εμανουέλ Μακρόν, τον (Γερμανό καγκελάριο) Φρίντριχ Μερτς (τον Βρετανό πρωθυπουργό) Κιρ Στάρμερ και την (Ιταλίδα πρωθυπουργό) Τζόρτζια Μελόνι ακούσαμε τις απόψεις του (Ουκρανού προέδρου) Βολοντίμιρ Ζελένσκι και προετοιμάσαμε ένα κοινό ανακοινωθέν», συμπλήρωσε.
Ο Τουσκ δεν είπε πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα αυτό το ανακοινωθέν.
Ο Τραμπ είχε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι και στη συνέχεια συνομίλησε με ηγέτες του NATO μετά την σύνοδο κορυφής με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αλάσκα, ανακοίνωσε νωρίτερα ο Λευκός Οίκος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alchimica: Σχεδιάζει πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αίγινα
- Alter Ego Media: Εγκρίθηκαν τα σχέδια διάσπασης – Ο νέος ρόλος των Alter Ego Studios και Mega Broadcasting
- Στ. Αναγνώστου: Από Plant Manager στην Τιτάν, COO στην ΚΕΒΕ
- Ιστορική επιστροφή στη Λατινική Αμερική για τον Πάπα Λέων
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΛΑΔΩΝ
- «Φρένο» στα data centers στις ΗΠΑ από τους νικητές των ενδιάμεσων εκλογών
- Φρένο από τους Δημοκρατικούς στους δικαστικούς διορισμούς
- Συμβιβασμός 250 εκατ. δολαρίων της VietJet για την αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








