Έως την Τρίτη, πέντε δηλαδή εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που η ΕΔΕ του Νοσοκομείου Βόλου, για την έκδοση αναρρωτικής άδειας 30 ημερών στον Επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας, παραδόθηκε στην 5η Υ.ΠΕ έχει δοθεί περιθώριο στους εμπλεκόμενους γιατρούς να καταθέσουν την απολογία τους στο Πειθαρχικό Όργανο της 5ης Υ.ΠΕ στο οποίο πρόεδρος είναι ο Διοικητής της κ. Φώτης Σερέτης.
Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ήδη σύμφωνα με πληροφορίες την απολογία του έχει καταθέσει ο Επιμελητής Νευροχειρουργός, ο οποίος φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι κατόπιν εντολής που έλαβε από τον Διευθυντή του, έδωσε την άδεια στον Επιθεωρητή, τον οποίο και δεν γνώριζε.
Μέχρι να ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία και οι δύο γιατροί βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων εργασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Saudi Aramco: Επανεκκινεί τις εξαγωγές από το Ras Tanura μετά από τέσσερις μήνες – Επιστρέφει σταδιακά η τροφοδοσία από τον Περσικό Κόλπο
- Οδικές Μεταφορές: Μείωση 5,5% στους τόνους, άνοδος 8,5% στα τονοχιλιόμετρα το δ’ τρίμηνο
- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - E.IN.S. Α.Ε. - E.IN.S. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ριζικό “λίφτινγκ” από την ΕΚΤ στην τραπεζική εποπτεία με κατάργηση δεκάδων οδηγιών
- Φρένο στα σχέδια της OpenAI για είσοδο στο χρηματιστήριο
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Ψάλτης (ALPHA Bank): Η ανάπτυξη δεν αρκεί – Η Ελλάδα χρειάζεται παραγωγικότητα και επενδύσεις
- COCA-COLA HBC AG - Notification of transactions by Persons Discharging Managerial Responsibilities (“PDMRs’)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








