Σύμφωνα με τον Βαλτς, η πιθανότητα να συνεχίσει η πλατφόρμα να ανήκει σε κινεζική ιδιοκτησία δεν αποκλείεται
Ο Μάικλ Βαλτς, ο οποίος έχει επιλεγεί από τον εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για τη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι ο Τραμπ προσπαθεί να διασφαλίσει την επιβίωση της δημοφιλούς εφαρμογής TikTok στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον Βαλτς, η πιθανότητα να συνεχίσει η πλατφόρμα να ανήκει σε κινεζική ιδιοκτησία δεν αποκλείεται, υπό την προϋπόθεση ότι θα δημιουργηθούν ισχυροί «μηχανισμοί προστασίας» ώστε τα δεδομένα των χρηστών να διατηρούνται με ασφάλεια σε αμερικανικό έδαφος.
Οι δηλώσεις αυτές έρχονται καθώς η πλατφόρμα βρίσκεται στο επίκεντρο έντονων συζητήσεων για ζητήματα εθνικής ασφάλειας και ιδιωτικότητας, ενώ ο Τραμπ εξετάζει λύσεις που θα επιτρέψουν την παραμονή του TikTok στις ΗΠΑ υπό αυστηρούς όρους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ομάν: Αναφορές για πλήγμα σε φορτηγό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
- Lavipharm: Μέρισμα 0,02 ευρώ ανά μετοχή από τα κέρδη του 2025 και προηγούμενων χρήσεων
- Y/KNOT INVEST A.E. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Η Κίνα προχώρησε στην έκδοση ομολόγων ύψους 5 δισ. ευρώ
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Ανακοίνωση σχετικά με σημαντικές επιχειρηματικές εξελίξεις
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφορία
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφορία
- «Επικηρύχθηκε» για 5,33 ευρώ το κιλό ο λαγοκέφαλος – Τα μέτρα Σχοινά για τους ψαράδες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








