Από 25 έως 41 ευρώ το μήνα
H Vodafone παρουσιάζει τα νέα προγράμματα κινητής Vodafone Business RED, για επαγγελματίες συνδρομητές με συμβόλαιο, που προσφέρουν απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα και πολλές επιλογές σε data. Τα νέα Vodafone Business RED καλύπτουν κάθε ανάγκη για επικοινωνία, από μόλις 25€/μήνα, δωρεάν διπλασιασμό data για τους συνδρομητές που θα συνδυάσουν το συμβόλαιο κινητής τους με σταθερή Vodafone OneNet και δωρεάν πρόσβαση στα πιο χρήσιμα εργαλεία της Microsoft με δωρεάν άδειες Microsoft 365 basic σε επιλεγμένα προγράμματα.
Αναλυτικότερα τα νέα προγράμματα: Το Vodafone Business RED 3GB που προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 6000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα καθώς και 3 GB data, με 25€/μήνα. Το Vodafone Business RED 5G προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς εθνικά δίκτυα, 6.000 SMS και 5 GB data με 29€/μήνα, ενώ το Vodafone Business RED 10GB προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 6000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 10 GB data και μία δωρεάν άδεια Microsoft 365 Basic, με 34€/μήνα.
Συνδυάζοντας τα παραπάνω πακέτα με συμβόλαιο σταθερής Vodafone OneNet, όλοι/ες οι συνδρομητές επωφελούνται από δωρεάν διπλασιασμό των data του προγράμματος που έχουν επιλέξει, ενώ συνδυάζοντας παραπάνω από μια συνδέσεις κινητής, οι συνδρομητές επωφελούνται από επιπλέον έκπτωση 10% σε όλες τις συνδέσεις τους.
Τέλος, το ανανεωμένο Vodafone RED Unlimited προσφέρει απεριόριστα λεπτά και data προς Ελλάδα και Ε.Ε, απεριόριστα SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 500 λεπτά χρόνου ομιλίας για διεθνείς κλήσεις και μια δωρεάν άδεια Microsoft 365 Basic, με 41€/μήνα. Παράλληλα, οι συνδρομητές που θα το συνδυάσουν με πρόγραμμα σταθερής Vodafone OneNet μπορούν να το αποκτήσουν με επιπλέον έκπτωση 10%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΣτΕ: Ο Δήμος Αθηναίων δεν έχει αρμοδιότητα να παγώνει οικοδομικές άδειες
- Μητσοτάκης στη Βουλή: «Να είστε σίγουροι ότι θα ξανασυναντηθώ με τον κ. Ερντογάν»
- Ο Τραμπ θα συνομιλήσει με τον Πούτιν πριν από τη συνάντησή του με τον Ζελένσκι στον Λ. Οίκο
- Wall Street: Ήπια ανοδικά με οδηγό τις Big Tech
- Πιερρακάκης με Μεχμέτ Σιμσέκ για διεύρυνση του ελληνοτουρκικού εμπορίου και των επενδύσεων
- PeopleCert: Εξαγόρασε τον City & Guilds στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Edison για ΟΠΑΠ: H συγχώνευση με Allwyn θα δώσει πρόσβαση σε αγορές υψηλότερης ανάπτυξης
- Μάρτιν Κόχερ (ΕΚΤ): Ο κύκλος χαλάρωσης έχει ολοκληρωθεί
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις