Ο Dow Jones υποχωρεί 0,88% στις 44.201 μονάδες
Ισχυρές απώλειες φέρνουν στη Wall Street τα νέα στοιχεία για τον πληθωρισμό του Ιανουαρίου που έδειξαν άνοδο στο 3%, καθώς πλέον αλλάζουν και οι εκτιμήσεις για τα επόμενα βήματα της Federal Reserve, αφού οι τιμές παίρνουν και πάλι την ανιούσα.
Υπό αυτό το πρίσμα, ο Dow Jones υποχωρεί 0,88% στις 44.201 μονάδες, ενώ ο Nasdaq 100 χάνει 0,71% στις 19.504 μονάδες. O S&P 500 καταγράφει απώλειες 0,81% στις 6.020 μονάδες.
Στα επιχειρηματικά νέα, η CVS σημειώνει άλμα πάνω από 14% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δ’ τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών. Συγκεκριμένα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ήταν 1,19 δολάρια ανά μετοχή και έσοδα 97,71 δισ. δολαρίων. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της LSEG ανέμεναν κέρδη 93 σεντς ανά μετοχή και έσοδα 97,19 δισ. δολαρίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μητσοτάκης στη Ρόδο: Αναβαθμίζεται το νοσοκομείο, προχωρά το master plan για το τουριστικό λιμάνι
- Ο 70χρονος «γάμος» McDonald’s – Coca-Cola περνάει κρίση
- Στα Στενά του Ορμούζ κοιτούν οι εφοπλιστές, ενώ οι «σκοτεινές» ροές πετρελαίου φουσκώνουν
- Φωτιά τώρα στον Σχίνο Λουτρακίου – Επί ποδός η Πυροσβεστική
- Εργατικό δυστύχημα στη Σίνδο: 56χρονη συνεθλίβη από βιομηχανικό πλυντήριο
- Νάγκελ: Οι τιμές θα μείνουν υψηλές ακόμη και αν λήξει σύντομα ο πόλεμος στο Ιράν, δεν θα επιστρέψουν…
- Axios: Ο Τραμπ «δένει» συμφωνία με το Ιράν και αδειάζει τον Νετανιάχου
- Κομισιόν: Υπεγράφη η δανειακή συμφωνία SAFE για την ενίσχυση της άμυνας της Ελλάδας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








