Με όλα τα υπόλοιπα οπλα και την οπλοκατοχή που αποτελεί μάστιγα για τη χώρα και τους πολίτες ...όλα καλά.
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κάλεσε χθες Τρίτη -για ακόμη μια φορά- να απαγορευθεί ο τύπος του ημιαυτόματου τουφεκιού εφόδου που χρησιμοποιήθηκε το Σάββατο στην απόπειρα δολοφονίας του Ρεπουμπλικάνου προκατόχου του και υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ.
«Βοηθήστε με να απαλλάξουμε τους δρόμους της Αμερικής από αυτά τα πολεμικά όπλα. Ένα AR-15 χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ (…) Είναι καιρός να απαγορευθούν» τα τουφέκια του είδους, είπε ο Δημοκρατικός κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Λας Βέγκας.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έθιξε το βασικό πρόβλημα, που είναι η μαζική οπλοκατοχή και οπλοχρησία από τους πολίτες της χώρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις