Ευχές για «υείαν, ευλοΐαν και καλοχρονίαν» από την Ένωση Ποντίων Νίκαιας - Κορυδαλλού
Το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, μέλη της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα του Πόντου στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στο προσωπικό της Aegean Oil, στα κεντρικά γραφεία στον Πειραιά.
Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά, από το Παιδικό Χορευτικό και από το Παιδικό Εργαστήρι του Πόντου, το οποίο λειτουργεί στην Ένωση υπό τον καθοδήγηση της Χρυσούλας Κωνσταντινίδου και της Ελένης Αναγνώστου. Μάλιστα, αφιέρωσαν και ένα τετράστιχο στα ποντιακά, στέλνοντας τις δικές τους ευχές.
Δεν αρνήθηκαν να χορέψουν, με φόντο την ποντιακή λύρα που βρίσκεται στο λόμπι της εταιρείας, όπως βλέπουμε στα βίντεο του pontosnews.
Ο Γιώργος Νικολαΐδης έπαιξε λύρα και ο Παύλος Σταματίδης νταούλι, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του σωματείου Θοδωρής Μακρίδης, η αντιπρόεδρος Όλγα Πολυχρονιάδου και τα μέλη του ΔΣ Αγγελική Κοντοπούλου και η Ελένη Μακρή-Συμεωνίδου, η οποία είναι και έφορος του Φιλανθρωπικού Τμήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κατρακυλά η δημοτικότητα του Τραμπ στην αμερικανική ύπαιθρο λόγω ακρίβειας και πολέμου
- Εξιτήριο για τον Γιώργο Μυλωνάκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
- Η Ουάσινγκτον μπλοκάρει τους Τόμαχοκ στη Γερμανία και αποσυνδέει την ασφάλειά της από την Ευρώπη
- Μαγνήτης βλεμμάτων στη Βάρκιζα το αξίας 325 εκατ. ευρώ Moonrise
- Πάνω από 20 δισ. ευρώ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα την επόμενη εξαετία
- Φρένο Τραμπ σε Ισραήλ και Χεζμπολάχ για να μη “τιναχτεί στον αέρα” η συμφωνία με το Ιράν
- Ιστορικός θρίαμβος για τον Λιούις Χάμιλτον στη Βαρκελώνη
- Πρεμιέρα για το πρόγραμμα “Ανακαίνιση Κατοικίας” ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








