Το περιοδικό σημειώνει ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας εκπλήσσει και με τις πολιτικές του κινήσεις
Εκτενές αφιέρωμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη φιλοξενεί το περιοδικό TIME, το οποίο έχει τίτλο «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θέλει το έθνος του, να είναι το comeback story της δεκαετίας».
Το περιοδικό σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπλήσσει και με τις πολιτικές του κινήσεις, όπως τη νομιμοποίηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.
“Νομιμοποίησε τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου τον Φεβρουάριο -καθιστώντας την Ελλάδα την πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα, και πρακτικά τη μοναδική χώρα στο ανατολικό μισό της Ευρώπης, που το κάνει. Έκανε αυτό το βήμα παρά την οργή της ισχυρής Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και την έλλειψη υποστήριξης από το ένα τρίτο του δικού του κεντροδεξιού κόμματος, της Νέας Δημοκρατίας” τονίζει το περιοδικό.
“Η νομοθεσία έχει αφήσει σε πολλούς την αίσθηση ότι ο Μητσοτάκης είναι διαφορετικού τύπου συντηρητικός ηγέτης. Είναι κοινωνικά φιλελεύθερος. Υπέρ της ανάπτυξης αλλά δημοσιονομικά υπεύθυνος, λέει. Σκληρός στο μεταναστευτικό. Έντονα φιλοδυτικός και φιλονατοϊκός” προστίθεται στο δημοσίευμα.
“Έχει δεχτεί πυρά για μια πρόσφατη σειρά τραγωδιών και παραλείψεων. Και ο κύριος στόχος του τώρα είναι να ευθυγραμμίσει το βιοτικό επίπεδο της Ελλάδας με την υπόλοιπη Ευρώπη. Για μια χώρα που είναι η δεύτερη φτωχότερη στην Ε.Ε., μετά τη μετακομμουνιστική Βουλγαρία, αυτό είναι μια δύσκολη αποστολή” σχολιάζεται στο αφιέρωμα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








