Οι Δημοκρατικοί βουλευτές άναψαν καπνογόνα και στοίβαξαν καρέκλες στη μέση της αίθουσας, μόλις ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα πήγε να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους
.Αναστάτωση προκλήθηκε στο κοινοβούλιο της Αλβανίας τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, με την αντιπολίτευση να διαταράσσει την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό διαμαρτυρόμενη για την ολοένα και πιο αυταρχική διακυβέρνηση από τους κυβερνώντες Σοσιαλιστές.
Οι Δημοκρατικοί βουλευτές άναψαν καπνογόνα και στοίβαξαν καρέκλες στη μέση της αίθουσας, μόλις ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα πήρε τη θέση του για να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους.
Ένας κλοιός σωματοφυλάκων εμπόδισε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να πλησιάσουν τις θέσεις του υπουργικού συμβουλίου.
Οι Σοσιαλιστές, οι οποίοι κατέχουν 73 έδρες στο Κοινοβούλιο των 140 εδρών, έκαναν μια γρήγορη ψηφοφορία επί της αρχής και έκλεισαν τη συνεδρίαση σε 5 λεπτά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CNN: Ο πόλεμος φέρνει κρίση νερού στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Περισσότεροι από 3.000 νεκροί μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ρίχνει στην αγορά 411 εκατ. βαρέλια πετρελαίου για να φρενάρει το ράλι των τιμών
- Το άκαρπο κάλεσμα Τραμπ για διεθνή φύλαξη των Στενών του Ορμούζ και ο ρόλος της 31ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών καθορίζουν την επόμενη φάση του πολέμου
- Μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ: «Ο Αλί Χαμενεΐ θεωρούσε ακατάλληλο τον γιο του Μοτζτάμπα για ανώτατο ηγέτη του Ιράν»
- Διήμερη επίσκεψη Δένδια στο Λονδίνο – Συναντήσεις με τον Βρετανό ΥΠΕΞ και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Το Ιράν «ποτέ δεν ζήτησε» κατάπαυση του πυρός ή διαπραγματεύσεις
- Eπιθέσεις κατά των Φρουρών της Επανάστασης και της μονάδα Μπαζίτζ στο Ιράν πραγματοποίησε το Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









