Ξεκινά σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε περίπου 12.000 δικαιούχους. Η καταβολή του επιδόματος αφορά όσους είχαν υποβάλει τη σχετική αίτηση τον Νοέμβριο.
Το υπουργείο Εργασίας, καταβάλλει προσπάθειες έτσι ώστε να μπορεί να γίνει η πίστωση των ποσών στους πολίτες πριν από τα Χριστούγεννα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπάθησαν να προλάβουν να προλάβουν να χορηγήσουν το επίδομα χθες, όμως ότι κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, γι’ αυτό και η ημερομηνία έναρξης καταβολής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος είναι η σημερινή, Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου.
Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, είχαν καταχωρηθεί περίπου 23.000 δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, με τους ωφελούμενους όμως να ανέρχονται σε περίπου 33.000.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Allianz: Ο χρηματοοικονομικός πλούτος των ελληνικών νοικοκυριών αυξήθηκε 14,7% το 2025
- Δημοσίευμα και από Financial Times για Γκιλφόιλ και την αναταραχή που προκαλούν οι δηλώσεις της σε Ρουμανία
- ΟΟΣΑ: Γερνούν οι εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα, οι μισθοί υστερούν και η χρηματοδότηση παραμένει χαμηλή
- Γαλλία: Το δημόσιο χρέος εκτοξεύτηκε τέλος Ιουνίου στο 119% του ΑΕΠ
- Δίκη για το Μάτι: Κανένα ελαφρυντικό για Τερζούδη, Ματθαιόπουλο και Καπάκη
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 30 – 09 – 2026
- Δίκη για τα Τέμπη: «Ανοίγει» το κινητό του σταθμάρχη
- Φοιτητική στέγη: «Φωτιά» τα ενοίκια φέτος με επιπλέον αύξηση 5,3% από πέρυσι
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








