Πολιτική

Χάρης Δούκας: Να δοθεί ο λόγος στη βάση του ΠΑΣΟΚ

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κρατάει για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του για το θέμα της ηγεσίας

Η Χαριλάου Τρικούπη δεν επιβεβαιώνει δημοσιεύματα για άμεση προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες, ωστόσο αρκετά είναι τα στελέχη που εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το αν πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Εν τω μεταξύ, το παρών στις μετεκλογικές εξελίξεις δίνει ο Χάρης Δούκας, ζητώντας να δοθεί ο λόγος στην βάση του κόμματος, δηλώνει στην Καθημερινή.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κρατάει για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του για τον δικό του ρόλο αν δρομολογηθεί διαδικασία, λέγοντας ότι προέχει ο οδικός χάρτης των αλλαγών.

O Nίκος Ανδρουλάκης πρόκειται να τα πει όλα την Δευτέρα στο δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNews, που θα είναι η πρώτη φορά που θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές και μετά την εσωκομματική αμφισβήτηση που δέχτηκε από στελέχη.

Την Τετάρτη στο Πολιτικό Συμβούλιο πρόκειται να γίνει συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά ανάλογα με την εξέλιξη. Ζητούμενο είναι να κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας. Κάποια στελέχη προτείνουν την συμβιβαστική λύση οι εσωκομματικές διαδικασίες να δρομολογηθούν προς τα τέλη του χρόνου.

Ο οδικός χάρτης που θα ακολουθηθεί αναμένεται να παρουσιαστεί στην Κεντρική Επιτροπή στο τέλος Ιουνίου.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πολιτική

close menu