Η επίσκεψη στην Καβάλα, ξεκίνησε από το συγκεκριμένο έργο νωρίς το πρωί της Παρασκευής
Ως ένα καλό παράδειγμα επιτάχυνσης οδικών έργων χαρακτήρισε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας το έργο του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας, κατά την επιθεώρηση που έκανε στο εργοτάξιο του νομού Καβάλας.
Η επίσκεψη του κ. Σταϊκούρα στην Καβάλα, ξεκίνησε από το συγκεκριμένο έργο νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Όπως ανέφερε, πρόκειται για μια καινούργια χάραξη, μήκους 8,3 χιλιομέτρων, που θα κάνει ταχύτερη και πιο ασφαλή την μετάβαση προς τη Δράμα και αντίστροφα.

Το ζήτημα των αποζημιώσεων αντιμετωπίστηκε, οπότε μπορούν, όπως είπε, να ανοίξουν “μέτωπα” σ’ όλο το μήκος του οδικού άξονα, ενώ εξασφαλίστηκε από το υπουργείο Υποδομών, μέσα από δικούς του κωδικούς, επιπλέον χρηματοδότηση 15 εκατομμυρίων ευρώ για έκτακτα προβλήματα που προκύπτουν.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, ο υπουργός εκτίμησε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2026.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πέμπτο μπαμ από Παναθηναϊκό: Στα πράσινα και ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Τραγωδία στα πύρινα μέτωπα: Τρεις νεκροί πυροσβέστες σε Κρήτη και Πελοπόννησο
- Πτωτικά οι ευρωπαϊκές αγορές με φόντο τη Μέση Ανατολή – Εξαίρεση το Λονδίνο
- CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP. - Οικονομική κατάσταση CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Φωτιά στο Ρέθυμνο με δύο πυροσβέστες νεκρούς – Εκκενώσεις χωριών, απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης – Κι άλλος στο Γύθειο
- Εκρήξεις στο λιμάνι της Νταμιέτα στην Αίγυπτο – Πληροφορίες για επίθεση με drone
- Στο Υπουργικό η στρατηγική για τα ύδατα, η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τα σχέδια για την πυρηνική ενέργεια
- Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα 2026-2030 το ThessINTEC με χρηματοδότηση 30,3 εκατ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








