Επιχειρήσεις

CNL Capital: Νέος Εσωτερικός Ελεγκτής

Ο Φοίβος Βόμβας αναλαμβάνει εσωτερικός ελεγκτής της εταιρείας σε αντικατάσταση του Δημήτρη Παππά

Η Εταιρεία «CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.-Δ.Ο.Ε.Ε.» ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίαση της 08.12.2023, προέβη στον ορισμό του Φοίβου Βόμβα ως υπευθύνου εσωτερικού ελεγκτή της Εταιρείας, σε αντικατάσταση του Δημήτρη Παππά.

Ο Φοίβος Βόμβας πληροί όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου και ιδίως του άρθρου 15 Ν. 4706/2020 και συγκεκριμένα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, προσωπικά και λειτουργικά ανεξάρτητος, δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει δεσμούς με οποιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ανωτέρω θέσης.

Ειδικότερα ο κ. Φοίβος Βόμβας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc in Finance από το Lancaster University, U.K., με πολυετή εμπειρία στον Εσωτερικό Έλεγχο μεγάλων οργανισμών.

Επιπλέον κατέχει την επαγγελματική πιστοποίηση CFE – Certified Fraud Examiner “πιστοποιημένος ελεγκτής κατά της απάτης”.

Ο κ. Φοίβος Βόμβας αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Εσωτερικού Ελεγκτή της Εταιρείας από την 11.12.2023.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu