Η μετοχή της εταιρείες ενισχύεται πάνω από 1% προσυνεδριακά
Κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών εμφάνισε η Disney το πρώτο τρίμηνο χρήσης (ολοκληρώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου), ωστόσο ανακοίνωσε μείωση των συνδρομητών του Disney+, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και το δεύτερο τρίμηνο.
Η μετοχή της εταιρείες ενισχύεται πάνω από 1% προσυνεδριακά.
Οι streaming δραστηριότητες (Disney+ και Hulu) εμφάνισαν ακόμα ένα τρίμηνο κερδοφορίας, παρά τη μείωση κατά 1% των συνδρομητών για την Disney+, τη ναυαρχίδα της εταιρείας. Ενώ οι εγχώριες συνδρομές αυξήθηκαν περίπου 1%, οι διεθνείς μειώθηκαν περίπου 2%.
Οι συνολικές πληρωμένες συνδρομές της Disney+ ανήλθαν στα 124,6 εκατ., σε σύγκριση με 125,3 εκατ. στο τέλος του τέταρτου οικονομικού τριμήνου, ενώ οι συνδρομές της Hulu αυξήθηκαν κατά 3% στα 53,6 εκατ..
Τα καθαρά κέρδη της Disney αυξήθηκαν σχεδόν 23% στα 2,64 δισ. δολάρια ή 1,40 δολάρια ανά μετοχή, από 2,15 δισ. δολάρια ή 1,04 δολάρια ανά μετοχή, κατά το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Επίσης, τα προσαρμοσμένα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 1,76 δολάρια ανά μετοχή, με τους αναλυτές να αναμένουν 1,45 δολάρια ανά μετοχή.
Τα έσοδα αυξήθηκαν 4,8% στα 24,69 δισ. δολάρια σε σύγκριση με τα 23,55 δισ. δολάρια την προηγούμενη περίοδο και τα 24,62 δισ. δολάρια που ανέμεναν οι αναλυτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανεπηρέαστα τα ελληνικά ομόλογα από τη γαλλική κρίση
- Ο Κυριάκος σκέφτεται να ιδρύσει ένα ακόμα υπουργείο: «Ερευνας»
- ElvalHalcor: Αλουμίνιο υψηλών προδιαγραφών, για την κατασκευή πολεμικών πλοίων από τη Naval Group
- Στάρμερ: Καταγγέλλει την εμπρηστική ρητορική Μασκ σε διαδήλωση ακροδεξιών στο Λονδίνο
- Eυρωπαϊκές αγορές: Κέρδη μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας για TikTok
- Δικαιοσύνη για Τέμπη: Πιο «τυφλή» δε γίνεται
- ΓΣΕΕ: Απεργία την 1η Οκτωβρίου – Ζητάει απόσυρση 13ώρου και συλλογικές συμβάσεις
- Πόπη Σεμερτζίδου (σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ): «Θέλω να μας αφήσουν ήσυχους»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις